4 Yaş 2 Ay Çok Zayıf

194 görüntüleme
E

Ezgi Ç.

26 Temmuz 2025 19:27
4 yaş 2 ay oğlum 14 kg aşırı zayıf görünüyor resmen kemikler sayılıyor doğru düzgün yemek yemiyor. Normal mi ben mi abartıyorum :(
B

Büşra S.

26 Temmuz 2025 19:44
Kan değerlerine vs baktırmış mıydınız acaba belki bir vitamin eksikliği vs vardır
E

Ezgi Ç.

26 Temmuz 2025 19:52
Sadece demiri düşük kanı felan her şeyi çok iyi. Demirinin düşük olma sebebi de demir ilacını tepesine dikip içti yoğun bakımda yattı demir zehirlenmesinden o zaman ilaç verdiler demiri düşsün diye. Ondan dolayı düşük. Onun dışında hiçbi sıkıntısı yok
F

Fatma S. ..

26 Temmuz 2025 19:55
Az önce instagramda bir çocuk doktoru prof. Gördüm. Kilo hesabı için bir formül vermiş. (yaş*2)+8 sizin için 4*2+8=16 yani. Ama yarım kilo 1 kilo oynayabilir tabi diyor. Bu hesaba göre çok sıkıntı yok gibi ama biraz kilo alsa fena olmaz gibi görünüyor 🌸
F

Fatma S. ..

26 Temmuz 2025 19:59
Bu yaptığından yola çıkarak çok hareketli bir çocuk olduğunu düşünüyorum onunda çok etkisi oluyor kilo almada ama tabi en önemlisi beslenme.
E

Ezgi Ç.

26 Temmuz 2025 20:00
Evet hareketli bi çocuk ama içme sebebi kardeşini kıskanıyor olması 😢
F

Fatma S. ..

26 Temmuz 2025 20:14
Zor bir süreç sizin için.benimde biri 3.5 yaşında biri 8 aylık. Bizimki kendi kendimizeyken ilk zamanlardaki gibi yapmıyor alıştı ama biri geldiğinde her davranışı değişiyor. Eğer sizinki de kardeşi ilaç içiyor diye içtiyse, ben büyük olana balık yağı aldım ona demir ilacını d vit. Falan verirken onada balık yağını veriyorum.
E

Ezgi Ç.

26 Temmuz 2025 20:16
Benimde biri 4 yaşında diğeri 8 aylık ikisinede veriyorum aslında ama yinede kıskanıyor. Eskiden kıskanmazdı millet kıskanıyor mu diye sora sora kıskandırdı cocuğu. Biziimkide tekken o kadar değil ama biri gelincr aşırı şımarıyor
F

Fatma S. ..

26 Temmuz 2025 20:38
Dün teyzesi ve babaannesi geldi. Senden benden iyi konuşan çocuk babıldama gibi sesler çıkarıp konuşmadı.birde kendi halimizde oturup sohbet ederken yani. Gerçekten bazen dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıyor.
E

Ezgi Ç.

26 Temmuz 2025 22:26
Benimkide en çok agu demesini kıskanıyorum diyor 3 gün önce …
S

Seda A.

26 Temmuz 2025 22:56
Yeğenim 6 yaşında 17 kilo bir çok doktora götürdük tahlillerinin hepsi temiz vitamin değerli çok iyi çıkıyor. En son götürdüğümüz bir Prof zamane hastalığı obezite biliyorsunuz zekasında ve vücudunda sorun yoksa bırakın zayıf olsun kilonun faydası olan birini gördünüz mü dedi bırakın kendisi acıkınca sizin peşinizden koşsun dedi ve biz tamamen yemek yemeye zorlamayı bıraktık hemen hemen 1 hafta resmen aç yattı kalktı sonrasında bir sabah uyandı kendi gönlü ile masaya oturdu hiç yemediği kadar yedi hala öyle ve biz aç mısın sorusunu sormayı bıraktık bence çok üzerine düşmeyin bariz bi zayıflık yok kendisi istediği zaman dile getirir
T

Tuğba F.

31 Temmuz 2025 23:52
4 yaş 3 aylık oğlum 14 kilo 99 cm boyu var persentili düşük yanlız değilsiniz yemiyor ve aşırı hareketli napalım 🙈
Ö

Özlem A. D.

7 Ağustos 2025 22:20
Benim de derdim kilo:( 2 yaş 10 aylık. 11 kilo 94 cm yemesi de kötü değil aslında ama kilo aldıramıyorummm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir