2 Aylık Çok Ikınıyor

234 görüntüleme
C

Ceren İ.

Premium Üye
5 Mart 2026 17:04
Kızım 2 aylık Prematüre doğdu gazını vs çıkartıyor ama her mamadan sonra çok ıkınıyor sadece mama veriyorum kakasını yapamıyor bir türlü huzursuz oluyor uykusunda da ıkınıyor ama kabızlığı yok yaptığında yumuşak yapıyor ve köpük gibi oluyor sünger gibi çıkıyor gazdan olabileceğini söylediler Zinco kullanıyorum bazı günler iyi oluyor bazı günler artıyor birde 2 3 saat uyanık kalıyor bazen normal mi
Z

Zeynep A.

5 Mart 2026 19:17
Ceren İptaş
Gün içinde tek bir öğünde ne kadar içiyor
Max 90 cc ama ortalama sureklı 60
Z

Zeynep A.

5 Mart 2026 19:17
Yasemin Şahin
Yani hiç öyle bir durumla karşılaşmadım emen bir bebekti kilosu vs iyiydi yine de doktora başvurun halsizlik vs varsa belki daha farklı bir şeydir
Anladım peki çok teşekkür ederim
Z

Zeynep A.

5 Mart 2026 19:19
Ceren İptaş
Gün içinde tek bir öğünde ne kadar içiyor
Günde yaklaşık anne sütüyle 500 600 ml buluyor ama bazen bu değerin altı da olabılıyor
C

Ceren İ.

Premium Üye
5 Mart 2026 19:29
Zeynep Ay
Günde yaklaşık anne sütüyle 500 600 ml buluyor ama bazen bu değerin altı da olabılıyor
Kilo alımı iyiyse aslında yeterli ama halsizlik varsa doktorunuza mutlaka danışın süt alerjisi olabiliyor bazen bebeklerde rahatsız olduğu için içtiği zaman içmiyor olabilir kakasına dikkat edin isterseniz yaptığı zaman yoğun mukus kan varsa mutlaka mama değişikliği yaptırır yada mamanın tadını beğenmemiş olabilir her bebek farklı ama ben bebelac gold kullanıyorum kızım çok severek içiyor gaz her mama içen bebekte oluyor zaten anne sütü alan bebeklerde bile oluyorken mamada olmaması zaten garip olurdu doktorunuza danışarak mamayı da değiştirebilirsiniz inşallah farklı bir problem yoktur içinizi sıkmayın ama doktorunuza danışmayı ihmal etmeyin benim bebeğimde Prematüre olduğu için ilk 1 ay prematil maması kullandım dediğiniz gibi parça parça içip bırakıyordu sürekli mamayı değiştirdiğimde problem kalmadı
Z

Zeynep A.

5 Mart 2026 21:28
Ceren İptaş
Kilo alımı iyiyse aslında yeterli ama halsizlik varsa doktorunuza mutlaka danışın süt alerjisi olabiliyor bazen bebeklerde rahatsız olduğu için içtiği zaman içmiyor olabilir kakasına dikkat edin isterseniz yaptığı zaman yoğun mukus kan varsa mutlaka mama değişikliği yaptırır yada mamanın tadını beğenmemiş olabilir her bebek farklı ama ben bebelac gold kullanıyorum kızım çok severek içiyor gaz her mama içen bebekte oluyor zaten anne sütü alan bebeklerde bile oluyorken mamada olmaması zaten garip olurdu doktorunuza danışarak mamayı da değiştirebilirsiniz inşallah farklı bir problem yoktur içinizi sıkmayın ama doktorunuza danışmayı ihmal etmeyin benim bebeğimde Prematüre olduğu için ilk 1 ay prematil maması kullandım dediğiniz gibi parça parça içip bırakıyordu sürekli mamayı değiştirdiğimde problem kalmadı
Anladım yani başta severek ıcıyordu sonra ben zorluyorum malesef dedıgınız gibi mamadan kaynaklanabilir en iyisi doktoruma danışmak
C

Ceren İ.

Premium Üye
5 Mart 2026 21:45
Zeynep Ay
Anladım yani başta severek ıcıyordu sonra ben zorluyorum malesef dedıgınız gibi mamadan kaynaklanabilir en iyisi doktoruma danışmak
İnşallah düzelir merak etmeyin dönem dönem olabiliyor 😇
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir