2 Aylık Çok Ikınıyor
55 görüntüleme
C
Ceren İ.
5 Mart 2026 17:04
Kızım 2 aylık Prematüre doğdu gazını vs çıkartıyor ama her mamadan sonra çok ıkınıyor sadece mama veriyorum kakasını yapamıyor bir türlü huzursuz oluyor uykusunda da ıkınıyor ama kabızlığı yok yaptığında yumuşak yapıyor ve köpük gibi oluyor sünger gibi çıkıyor gazdan olabileceğini söylediler Zinco kullanıyorum bazı günler iyi oluyor bazı günler artıyor birde 2 3 saat uyanık kalıyor bazen normal mi

Yasemin Ş. ..
5 Mart 2026 17:33
Merak etmeyin benim bebeğimde de vardı 3. Ayda geçti dışkılama güçlüğü (diskezi
Gibi bir kavram var araştırın isterseniz bebek kanız değil ama öyleymiş gibi ıkınıyor ben probiyotikle rahatlatmıştım
Gibi bir kavram var araştırın isterseniz bebek kanız değil ama öyleymiş gibi ıkınıyor ben probiyotikle rahatlatmıştım
C
Ceren İ.
5 Mart 2026 17:34
Z
Zeynep A.
5 Mart 2026 17:35
Bende de aynısı 36 haftalık doğdu bebegım iki aylık şuan kaç zamandır kakasını yaparken çok zorlanıyor ağlıyor ama yapınca da yumuşak sıvımsı yapıyor yani büyük ihtimal ya gazdan ya da bagırsakları henüz tam gelısmemıs ondan olabılır
Z
Zeynep A.
5 Mart 2026 17:38
C
Ceren İ.
5 Mart 2026 17:39
Bende de aynısı 36 haftalık doğdu bebegım iki aylık şuan kaç zamandır kakasını yaparken çok zorlanıyor ağlıyor ama yapınca da yumuşak sıvımsı yapıyor yani büyük ihtimal ya gazdan ya da bagırsakları henüz tam gelısmemıs ondan olabılır
C
Ceren İ.
5 Mart 2026 17:40
Peki kakasını kaç günde yapabılıyordu
Z
Zeynep A.
5 Mart 2026 17:51
Bizimki 3 4 günde 1 yapıyor bazen 5 doktor normal demişti ama çok huysuz oluyorlar
Z
Zeynep A.
5 Mart 2026 17:51
Sanırım bir süre daha çekeceğiz 🥲 benimde bebeğim 36+4de düşük doğum ağırlıklı doğdu 2180di kilosu şimdi kilosu iyi ama ıkınmalar bizi mahvediyor ağlayarak uyanıyor bazen kime sorsam normal dedi ama insanın içi de rahat etmiyor çocuğu öyleyken
C
Ceren İ.
5 Mart 2026 18:32
Ben bazen kulak çöpü ve zeytınyagıyla uyarı veriyorum yanlış bir uygulama bılıyorum ama yınede kısa süreli cozum olabılıyor
C
Ceren İ.
5 Mart 2026 18:33
inşşlah bu gunlerı en güzel ve sağlıklı sekılde gecırırız ..