17,5 Aylık Bebeğim Yürümüyor

1599 görüntüleme
S

Sevilay S.

3 Ocak 2026 20:08
bebeğim 17 ay 10 günlük erkek bebek tutunarak yürüyor, kanepelere tırmanıyor ama bağımsız desteksiz tek adım atmıyor, tek elinden tutunca yürümüyor iki elinden tutunca yürüyor. aynı durumda olan var mı
S

Sevda ..

31 Mart 2026 13:07
Sevilay Sevilay
ederim bende yavrular iyi olsunlar☺️
Nasil durumlar
S

Sevilay S.

31 Mart 2026 15:52
yürüyor oğlum fiziğe ve ergoterapiye devam ediyoruz. daha rahat yürüyor bir odadan diğerine bağımsız gidip geliyor
S

Sevda ..

31 Mart 2026 22:46
Yaaa cok sevindim sizin adiniza
S

Sevda ..

27 Nisan 2026 00:08
Sevilay Sevilay
yürüyor oğlum fiziğe ve ergoterapiye devam ediyoruz. daha rahat yürüyor bir odadan diğerine bağımsız gidip geliyor
Nasil gidiyor
S

Sevilay S.

27 Nisan 2026 12:17
Sevda
Nasil gidiyor
yürüyor oğlum çok şükür koşuyor hatta ayakkabı giymeye de başladı. herşey yolunda sizin nasıl gidiyor
S

Sevda ..

28 Nisan 2026 16:22
Sevilay Sevilay
yürüyor oğlum çok şükür koşuyor hatta ayakkabı giymeye de başladı. herşey yolunda sizin nasıl gidiyor
Aaa harikaa cok sevindim sizin adınıza,, bizimki de yürümeye başladı şükür
S

Sevilay S.

28 Nisan 2026 16:28
Sevda
Aaa harikaa cok sevindim sizin adınıza,, bizimki de yürümeye başladı şükür
çok sevindim sağlıklı olsunlar çocuklarımız çok şükür
N

Nagihan A. ..

2 Mayıs 2026 13:42
Merhaba benim oğlum 15 aylık,elini tutunca koşuyor birkaç bağımsız adımı var tırmanıyor her yere fakat korkuyor. Çok endişeliyim emeklemeye dönüyor hemen
S

Sevilay S.

2 Mayıs 2026 15:08
Nagihan Ak
Merhaba benim oğlum 15 aylık,elini tutunca koşuyor birkaç bağımsız adımı var tırmanıyor her yere fakat korkuyor. Çok endişeliyim emeklemeye dönüyor hemen
tedirgin olmayın doktorlar 18 aya kadar bekleyin diyorlar. zaten bağımsız adımı varmış yürür bence
S

Sevda ..

7 Mayıs 2026 16:14
Nagihan Ak
Bencede rahat olun çünkü ne zaman keyifleri gelirse yürüyorlar, problem olsa idi hiç basamazdi, bzmki yurudu birakti tekrar yurudu yani hepsi normal
M

Merve K.

Premium Üye
14 Mayıs 2026 23:26
Sevilay Sevilay
Sevilay hanım aynı şeyleri bende yaşıyorum yanlış anlamazsanız İnstagram hesabınız varsa verir misiniz sormak istediğim aklıma takılan sorular var
S

Sevilay S.

14 Mayıs 2026 23:38
Merve Kahraman
Sevilay hanım aynı şeyleri bende yaşıyorum yanlış anlamazsanız İnstagram hesabınız varsa verir misiniz sormak istediğim aklıma takılan sorular var
tabi ki isterseniz siz hesabınızı yazın ben ordan iletişime geçeyim olur mu
M

Merve K.

Premium Üye
17 Mayıs 2026 14:32
Sevilay Sevilay
tabi ki isterseniz siz hesabınızı yazın ben ordan iletişime geçeyim olur mu
merveee42___ kahverengi trençkot var üstümde profilde
S

Sevilay S.

19 Mayıs 2026 08:36
Merve Kahraman
merveee42___ kahverengi trençkot var üstümde profilde
hesabınızı bulamadım
M

Merve K.

Premium Üye
19 Mayıs 2026 09:53
image
S

Sevilay S.

19 Mayıs 2026 11:22
istek attım
S

Sevilay S.

19 Mayıs 2026 11:22
Merve Kahraman
image
istek attım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir