17,5 Aylık Bebeğim Yürümüyor
232 görüntüleme
S
Sevilay S.
3 Ocak 2026 20:08
bebeğim 17 ay 10 günlük erkek bebek tutunarak yürüyor, kanepelere tırmanıyor ama bağımsız desteksiz tek adım atmıyor, tek elinden tutunca yürümüyor iki elinden tutunca yürüyor. aynı durumda olan var mı

Sevcan P.
3 Ocak 2026 20:45
Merhaba aynı sorunu bizde yaşıyorduk. Kızım parmağımızın ucunu tutarak yürüyodu.inan 17 ay 17 günlükken biranda kalktı yürümeye başladı.korkuyordur oğlunuz yürğken karşıaına geçin kollarınızı açın gülümseyerek çağırın en kısa zamanda yürüyecektir minik
S
Sevilay S.
3 Ocak 2026 21:13
teşekkür ederim sevcan hanım inşallah bizimki de yürür stres olduk

Sevcan P.
8 Ocak 2026 12:36
Yürür merak etmeyin. Bizler ne kadar sakin kalırsak onlar o kadar güçleniyor. Yürğrken bi süre düşmesine izin vermeyin ki korkmasın. Süştüğğnde canı yanacağı için korkar. Düşerken yakaladığınızda anne seni tuttu baba seni tuttu gibi cümleler kurun❤️
B
Berfin B.
29 Ocak 2026 03:33
Merhaba benim kızımda aynı şekildi 18. Aya girmesine bir kaç gün kala doktor önerisiyle ilk adım arabası aldık 1 haftaya kalmadan yürüdü
S
Sevilay S.
29 Ocak 2026 17:45
ilk adım arabasını da aldık ama hala yürümüyor onunla da yürümek istemiyor duvarları tutarak sıralama yapıyor ama bağımsız yürümüyor
B
Burcu K.
3 Şubat 2026 20:35
Merhaba benim oğlum 18,5 aylık desteksiz tam anlamıyla yürümüyor sıralama var ilk adım arabası elinene geçerse sürüp yürüyor bazen gel gel yapıyoruz yürüyor ama aktif desteksiz yürümüyor
S
Sevilay S.
3 Şubat 2026 20:54
burcu hanım dr bişey dedi mi size bu yüzden götürdünüz mü
B
Betül
12 Şubat 2026 11:46
Merhaba benim oğlum 18,5 aylık desteksiz tam anlamıyla yürümüyor sıralama var ilk adım arabası elinene geçerse sürüp yürüyor bazen gel gel yapıyoruz yürüyor ama aktif desteksiz yürümüyor
S
Sevilay S.
12 Şubat 2026 11:58
soruyu burcu hanıma sormuşsunuz ama bende cevap vereyim. bizde 18,5 olduk hala yürümüyor tutunarak ve elimizden tutarak yürüyor ama desteksiz tek adım atmıyor. nörolojiye götürdük biz başak sıkıntısı olmadığı için bekleyin yürür dedi
B
Betül
12 Şubat 2026 12:54
soruyu burcu hanıma sormuşsunuz ama bende cevap vereyim. bizde 18,5 olduk hala yürümüyor tutunarak ve elimizden tutarak yürüyor ama desteksiz tek adım atmıyor. nörolojiye götürdük biz başak sıkıntısı olmadığı için bekleyin yürür dedi