16aylık Uyutamıyorum

326 görüntüleme
S

Sümeyra

17 Temmuz 2026 10:52
Ne gece ne gündüz uyumuyor rutinimiz var çocuk hiç bir türlü uyumuyor ayakta sallama ,memede ,gezdirerek hepsini denedim uykudan ölüyor ama uyumuyor bana başka bir şekilde uyut şunu yap diyecek olan biri var mı
F

Fatma S. ..

17 Temmuz 2026 11:17
Tok olduğuna, kabız olmadığına falan emin misiniz keyfi nasıl diş çıkarma surecinde mi
S

Sümeyra

17 Temmuz 2026 11:18
Fatma Saygılı
Tok olduğuna, kabız olmadığına falan emin misiniz keyfi nasıl diş çıkarma surecinde mi
Yemeğini 40 dakika önce yedi 2 kez kaka yaptı diş yok şu an uyku eğitimi de almıştık 2 kez başarılı olamadık damla kullanmak istemiyoruz hani böyle bildiğiniz bir yöntem varsa yardımcı olur musunuz
F

Fatma S. ..

17 Temmuz 2026 11:20
Sümeyra
Yemeğini 40 dakika önce yedi 2 kez kaka yaptı diş yok şu an uyku eğitimi de almıştık 2 kez başarılı olamadık damla kullanmak istemiyoruz hani böyle bildiğiniz bir yöntem varsa yardımcı olur musunuz
Uyku eğitimi falan almadım genelde uyku belirtilerini kaçırmıyorum sadece bazen ninni açıyorum dua okuyorum çok hircinlasmadab uyutuyorum kaç saattir ayakta kalıyor uyju geçişlerinde
S

Sümeyra

17 Temmuz 2026 11:22
Fatma Saygılı
Uyku eğitimi falan almadım genelde uyku belirtilerini kaçırmıyorum sadece bazen ninni açıyorum dua okuyorum çok hircinlasmadab uyutuyorum kaç saattir ayakta kalıyor uyju geçişlerinde
Uyku belirtileri var gözleri ovuyor yastığa kafasını koyup piş piş diyor ama uyumuyor gündüz hiç gece de 9 da mama istiyor içmiyor sonra emiyor 10.30 a kadar gezerek sallıyoruz 1 de geri uyanıp yatmak istemiyor
S

Sümeyra

17 Temmuz 2026 11:23
Fatma Saygılı
Sabah 5 te tamamen kalkıyor odada durmak istemiyor
F

Fatma S. ..

17 Temmuz 2026 11:25
Sıcaktan mi uyumuyor acaba bı banyo yaptırmayı desenize belki rahatlar
S

Sümeyra

17 Temmuz 2026 11:26
Fatma Saygılı
Duştan çıkınca uykusu tamamen açılıyor direkt oyuna başlıyor 🥲
S

Sümeyra

17 Temmuz 2026 11:27
Fatma Saygılı
Doğdu doğalı uyutmaya çalışıyoruz nerdeyse her şeyi denedik farklı bir yöntem arıyorum belki işe yarar artık sinirlerim yıpranmaya başladı
F

Fatma S. ..

17 Temmuz 2026 11:28
Sümeyra
Doğdu doğalı uyutmaya çalışıyoruz nerdeyse her şeyi denedik farklı bir yöntem arıyorum belki işe yarar artık sinirlerim yıpranmaya başladı
Allah yardımcıniz olsun
Y

Yağmur A.

17 Temmuz 2026 12:16
Sümeyra hanım aynı durum bizimde başımızda maalesef gece uyanıp uyumak istemiyor saatlerce uyutmak için uğraşıyoruz ayakta sallanarak uyuyordu artık onuda istemiyor tekme atarak tepki gösteriyor son çare olarak ana kucağına koyuyorum orda 1-1,5 saate yakın sallayarak her gece zorla uykuya geçiriyoruz. Artık uyku saatleri bizim için çok zorlu geçiyor Allah yardımcımız olsun.
Merve K.

Merve K.

17 Temmuz 2026 15:29
benim kızımda uykuya bir dönem direnmişti salıncak almıştık arkası yatanlardan orda hafif oturur pozisyonda sallayıp daldıgında ordan alıp yatırıyordum gece. Gündüz orda yatar pozisyonda da uyuyabilir belki deneyebilirsiniz. Öncesinde yormak ve açık hava da iyi geliyor
S

Sümeyra

17 Temmuz 2026 23:10
Merve Kara
benim kızımda uykuya bir dönem direnmişti salıncak almıştık arkası yatanlardan orda hafif oturur pozisyonda sallayıp daldıgında ordan alıp yatırıyordum gece. Gündüz orda yatar pozisyonda da uyuyabilir belki deneyebilirsiniz. Öncesinde yormak ve açık hava da iyi geliyor
Salıncak nasıl bir şey link ya da isim belirtir misiniz
S

Sümeyra

Yağmur Akgöz
Sümeyra hanım aynı durum bizimde başımızda maalesef gece uyanıp uyumak istemiyor saatlerce uyutmak için uğraşıyoruz ayakta sallanarak uyuyordu artık onuda istemiyor tekme atarak tepki gösteriyor son çare olarak ana kucağına koyuyorum orda 1-1,5 saate yakın sallayarak her gece zorla uykuya geçiriyoruz. Artık uyku saatleri bizim için çok zorlu geçiyor Allah yardımcımız olsun.
Amin çok teşekkür ediyorum yanıtınız için
S

Sümeyra

Fatma Saygılı
Allah yardımcıniz olsun
Allah razı olsun sağ olun yanıtınız için
F

Fatma S. ..

17 Temmuz 2026 23:30
Sümeyra
Allah razı olsun sağ olun yanıtınız için
Keşke elimden birşey gelse , ama uyumayan çocuk uyumuyor yemek yemeyen çocuk yemiyor
S

Sümeyra

17 Temmuz 2026 23:58
Fatma Saygılı
Keşke elimden birşey gelse , ama uyumayan çocuk uyumuyor yemek yemeyen çocuk yemiyor
Yeme sorunumuz da var maalesef yarım yumurta ile geceye kadar duruyor
F

Fatma S. ..

18 Temmuz 2026 00:01
Sümeyra
Yeme sorunumuz da var maalesef yarım yumurta ile geceye kadar duruyor
Başka bişey yemedi mi acliktan uyumuyr ya sevdiği hiç bişey yok mu
Y

Yağmur A.

18 Temmuz 2026 01:27
Sümeyra
Amin çok teşekkür ediyorum yanıtınız için
Rica ederim ☺️
S

Sümeyra

18 Temmuz 2026 02:02
Fatma Saygılı
Başka bişey yemedi mi acliktan uyumuyr ya sevdiği hiç bişey yok mu
Meyveli yoğurt 😂 bir tek bu ikisini yiyor neler yapıyoruz bir bilseniz artık ortadan ikiye çatlayacağım
E

Esra Y. ..

18 Temmuz 2026 04:42
Sümeyra hanım aynı konudan müzdaribiz biz cozum bulamadık . Bebeğim 11 aylık doğduğundan beri uykuya direniyor saatlerce ağlıyor dalamıyor geceleri sık sık uyanıyor bu zamana kadar normal bir gün ve gece gecirmedik . Kesintisiz beş saat salladigim bir geceden yazıyorum doktorlar hep aynı şeyleri söyleyip duruyor beslenmesine bezine oda sıcaklığı gibi şeylere dikkat ediyorum . Kafayı yedim artık ne denediysek olmadı uyumuyor. Yumurta ve süt ve ürünlerine alerjisi var ondan kaynaklı mı bilmiyorum. Damla kullandık bir iki defa gece sık uyanmalarini azaltmadı bir fayda sağlamadı . Biz hala çözüm bulamadık evde huzur kalmadı çok yıprattı bu süreç bizi Rabbim yar ve yardımcımız olsun .
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir