16aylık Uyutamıyorum
326 görüntüleme
S
Sümeyra
17 Temmuz 2026 10:52
Ne gece ne gündüz uyumuyor rutinimiz var çocuk hiç bir türlü uyumuyor ayakta sallama ,memede ,gezdirerek hepsini denedim uykudan ölüyor ama uyumuyor bana başka bir şekilde uyut şunu yap diyecek olan biri var mı
F
Fatma S. ..
17 Temmuz 2026 11:17
Tok olduğuna, kabız olmadığına falan emin misiniz keyfi nasıl diş çıkarma surecinde mi
S
Sümeyra
17 Temmuz 2026 11:18
Tok olduğuna, kabız olmadığına falan emin misiniz keyfi nasıl diş çıkarma surecinde mi
F
Fatma S. ..
17 Temmuz 2026 11:20
Yemeğini 40 dakika önce yedi 2 kez kaka yaptı diş yok şu an uyku eğitimi de almıştık 2 kez başarılı olamadık damla kullanmak istemiyoruz hani böyle bildiğiniz bir yöntem varsa yardımcı olur musunuz
S
Sümeyra
17 Temmuz 2026 11:22
Uyku eğitimi falan almadım genelde uyku belirtilerini kaçırmıyorum sadece bazen ninni açıyorum dua okuyorum çok hircinlasmadab uyutuyorum kaç saattir ayakta kalıyor uyju geçişlerinde
S
Sümeyra
17 Temmuz 2026 11:23
Uyku eğitimi falan almadım genelde uyku belirtilerini kaçırmıyorum sadece bazen ninni açıyorum dua okuyorum çok hircinlasmadab uyutuyorum kaç saattir ayakta kalıyor uyju geçişlerinde
F
Fatma S. ..
17 Temmuz 2026 11:25
Sıcaktan mi uyumuyor acaba bı banyo yaptırmayı desenize belki rahatlar
S
Sümeyra
17 Temmuz 2026 11:26
S
Sümeyra
17 Temmuz 2026 11:27
F
Fatma S. ..
17 Temmuz 2026 11:28
Doğdu doğalı uyutmaya çalışıyoruz nerdeyse her şeyi denedik farklı bir yöntem arıyorum belki işe yarar artık sinirlerim yıpranmaya başladı
Y
Yağmur A.
17 Temmuz 2026 12:16
Sümeyra hanım aynı durum bizimde başımızda maalesef gece uyanıp uyumak istemiyor saatlerce uyutmak için uğraşıyoruz ayakta sallanarak uyuyordu artık onuda istemiyor tekme atarak tepki gösteriyor son çare olarak ana kucağına koyuyorum orda 1-1,5 saate yakın sallayarak her gece zorla uykuya geçiriyoruz. Artık uyku saatleri bizim için çok zorlu geçiyor Allah yardımcımız olsun.

Merve K.
17 Temmuz 2026 15:29
benim kızımda uykuya bir dönem direnmişti salıncak almıştık arkası yatanlardan orda hafif oturur pozisyonda sallayıp daldıgında ordan alıp yatırıyordum gece. Gündüz orda yatar pozisyonda da uyuyabilir belki deneyebilirsiniz. Öncesinde yormak ve açık hava da iyi geliyor
S
Sümeyra
17 Temmuz 2026 23:10
benim kızımda uykuya bir dönem direnmişti salıncak almıştık arkası yatanlardan orda hafif oturur pozisyonda sallayıp daldıgında ordan alıp yatırıyordum gece. Gündüz orda yatar pozisyonda da uyuyabilir belki deneyebilirsiniz. Öncesinde yormak ve açık hava da iyi geliyor
S
Sümeyra
Sümeyra hanım aynı durum bizimde başımızda maalesef gece uyanıp uyumak istemiyor saatlerce uyutmak için uğraşıyoruz ayakta sallanarak uyuyordu artık onuda istemiyor tekme atarak tepki gösteriyor son çare olarak ana kucağına koyuyorum orda 1-1,5 saate yakın sallayarak her gece zorla uykuya geçiriyoruz. Artık uyku saatleri bizim için çok zorlu geçiyor Allah yardımcımız olsun.
S
Sümeyra
Allah yardımcıniz olsun
F
Fatma S. ..
17 Temmuz 2026 23:30
Allah razı olsun sağ olun yanıtınız için
S
Sümeyra
17 Temmuz 2026 23:58
Keşke elimden birşey gelse , ama uyumayan çocuk uyumuyor yemek yemeyen çocuk yemiyor
F
Fatma S. ..
18 Temmuz 2026 00:01
Yeme sorunumuz da var maalesef yarım yumurta ile geceye kadar duruyor
Y
Yağmur A.
18 Temmuz 2026 01:27
Amin çok teşekkür ediyorum yanıtınız için
S
Sümeyra
18 Temmuz 2026 02:02
Başka bişey yemedi mi acliktan uyumuyr ya sevdiği hiç bişey yok mu
E
Esra Y. ..
18 Temmuz 2026 04:42
Sümeyra hanım aynı konudan müzdaribiz biz cozum bulamadık . Bebeğim 11 aylık doğduğundan beri uykuya direniyor saatlerce ağlıyor dalamıyor geceleri sık sık uyanıyor bu zamana kadar normal bir gün ve gece gecirmedik . Kesintisiz beş saat salladigim bir geceden yazıyorum doktorlar hep aynı şeyleri söyleyip duruyor beslenmesine bezine oda sıcaklığı gibi şeylere dikkat ediyorum . Kafayı yedim artık ne denediysek olmadı uyumuyor. Yumurta ve süt ve ürünlerine alerjisi var ondan kaynaklı mı bilmiyorum. Damla kullandık bir iki defa gece sık uyanmalarini azaltmadı bir fayda sağlamadı . Biz hala çözüm bulamadık evde huzur kalmadı çok yıprattı bu süreç bizi Rabbim yar ve yardımcımız olsun .
Yükleniyor...