15. Dakika da Bir Uyanma

255 görüntüleme
G

Gülcan Ş.

2 Nisan 2026 21:29
Bebeğim 10 aylık olacak ama son zamanlarda sürekli 15 dakika da bir uyanıyor 7. Ayda alt 2 dişini çıkarttı henüz başka diş yok ek gıdayla çok arası da yok ama uyumuyor gündüz 2 uyku yapıyor yada yaptırmaya çalışıyorum onu bile 2 saat zor yapıyor geceleri 8 buçukta uykuya geçiş yapıyoruz uyur uyumaz 15 dakika sonra ağlayarak uyanıyor geri uyutuyorum ama sonra yine aynı diş ve atak haftaların birbirine çakışmasından dolayı mı oluyor var mı bunu yaşayan nasıl bir yol izliyorsunuz uyuması için
G

Gülcan Ş.

3 Nisan 2026 10:07

Elif 🌸

Kabızlık için ne kullanıyorsunuz acaba bizde de kabızlık problemi var yani çok sert yapmıyor ama günde bir iki günde bir yapıyor desteklememe rağmen armut püresi zeytinyağı vs

Kaslarının gevşemesi için leğene su koyuyorum sıcak suda oturtuyorum zeytinyağıyla karnına sırtına masaj yapıyorum bizim ki biraz korktuğu için yine de az da olsa bunlardan dolayı yapabiliyor belkı sizde daha çok işe yarar bunlar doktor tavsiyesiyle yapıyorum bunları
D

D ..

3 Nisan 2026 11:54

Gülcan Şahan

Doktorumuz tribuat duphalac vermıstı ama duphalac çok önermedıler buradakiler tribuat şurup verıyorum elinizde şurup yoksa kuru incir kuru kayısı haslayın püre şeklinde verebilirsiniz yada haslamadan direk eline de verebilirsiniz kemiriyorlar baya oda iyi oluyor irmikli muhallebi yapıyorum irmikte bizde işe yarıyor

Bu şurupları hangi şikayetle almıştınız yani bunları kullanmak için illa keçi pisliği gibi mi yapması gerekiyor doktor a gittiğimde bir danışayım bizimkinin kesinlikle kabız olmaması gerekiyor oyüzden çok dikkat ediyorum ama herşeyi veremiyorum korkudan böbrek reflü sü var kötüleştiriyormuş kabızlık
G

Gülcan Ş.

3 Nisan 2026 12:45
Biz de keçi pisliği yapıyordu ama 6 ay boyunca bu sıkıntımız vardı ateşsiz nöbet geçirdi sebebi bilinmiyor biz kabızlığa bağlıyoruz ama sonucları bekliyoruz yine de doktora gittik makatta yara vardı hem bunları önerdi hem de su banyosu önerdi yara için kabızlık için de bu şurupları önerdi fitil de kullandım çok da fayda etmedi açıkçası sonra hastaneye tekrar götürdüm lavman yaptırdım ondan sonra baya iyiydik anne sütü almıyor mama alıyor bir süre mamayla devam ettim düzeince ek gıdaya yavaş yavaş başladım ama iki gündür tekrar aynısı oldu bizim de az yapıyor
D

D ..

3 Nisan 2026 20:51
Geçmiş olsun inşallah düzelir biz 3 aylıkken iki kere lavman yaptılar hiç kaka yapmamıştı biz eve de aldık lavman en azından ev ortamında yaparız diye bende şurupları bir danışayım belki kullanmamız gerekebilir çünkü herşeyi rahat rahat veremiyorum kabız olucak korkusundan bide küçük bir yerdeyiz doktorda sınırlı
G

Gülcan Ş.

3 Nisan 2026 20:55

Elif 🌸

Geçmiş olsun inşallah düzelir biz 3 aylıkken iki kere lavman yaptılar hiç kaka yapmamıştı biz eve de aldık lavman en azından ev ortamında yaparız diye bende şurupları bir danışayım belki kullanmamız gerekebilir çünkü herşeyi rahat rahat veremiyorum kabız olucak korkusundan bide küçük bir yerdeyiz doktorda sınırlı

Evet danışın bi çünkü duphalac kimyasal içeriyormuş ben doktora sordum ama yine de kullanmamı istedi her ikisini kullanınca fayda ediyor sizde sorun
D

D ..

4 Nisan 2026 22:45
Merhaba nasıl oldu bebeğiniz iki gündür bizimki de sizinki gibi oldu diş diye düşünüyorum sizin ki düzeldi mi
G

Gülcan Ş.

4 Nisan 2026 22:50
Merhaba çok gecmıs olsun ilaç verince düzeliyor ama pişik onu mahvetti inşallah diştendir yaa artık yoruldum
D

D ..

4 Nisan 2026 22:53

Gülcan Şahan

Merhaba çok gecmıs olsun ilaç verince düzeliyor ama pişik onu mahvetti inşallah diştendir yaa artık yoruldum

Az önce uyudu bizimki de valla çok zor. Pişik için sudocrem kullanıyor musunuz çok iyi geliyor
G

Gülcan Ş.

4 Nisan 2026 23:01

Elif 🌸

Az önce uyudu bizimki de valla çok zor. Pişik için sudocrem kullanıyor musunuz çok iyi geliyor

Bende zorla yatırmaya çalışıyorum yaa ama yok inleye inleye nasıl olacak bilmiyorum sudocrem kullanıyorum evet Allah tan o çok fayda ediyor
D

D ..

4 Nisan 2026 23:06

Gülcan Şahan

Bende zorla yatırmaya çalışıyorum yaa ama yok inleye inleye nasıl olacak bilmiyorum sudocrem kullanıyorum evet Allah tan o çok fayda ediyor

Kafayı yicektim ya saat 19 de uyudu 5 dk sonra uyandı emzirdim olmadı salladım olmadı gözleri kapalı ama inliyor baya salladım sonra dayanamadım getirdim biraz oynattım geri götürdüm ağlama krizleri bağırma inleme en son eşim geldi battaniye de salladık uyudu Allah yardımcımız olsun inşallah ya çok zor bir durum
G

Gülcan Ş.

4 Nisan 2026 23:17

Elif 🌸

Kafayı yicektim ya saat 19 de uyudu 5 dk sonra uyandı emzirdim olmadı salladım olmadı gözleri kapalı ama inliyor baya salladım sonra dayanamadım getirdim biraz oynattım geri götürdüm ağlama krizleri bağırma inleme en son eşim geldi battaniye de salladık uyudu Allah yardımcımız olsun inşallah ya çok zor bir durum

Yaaa onların da kendilerni anlatma yolları ağlama işte gerçekten gece olunca daha kötü oluyorlar yaa üzülüyorum uykusuz kalıyor canı acıyor ee biz anneler de yeri geliyor sinir bosalması yaşıyoruz herseye koşma çabamız çok zor yaa benim ikinci evladım ilkinde uyku konusunda bu kadar zorlanmamıştım geç çıkardı dıslerı sancısını baya cektı ama bu kadar degıl bu bebegım de 2 aydır iki diş çıkarttı diğerleri mahvetti onu gündüz uykusunu tatlı tatlı yapıyor ama gece sıkıntı ben bazen nebe suresini açık bırakıyorum kısık sesle biraz da olsa uyutsun diye sizde deneyin nazar da mahvediyor
D

D ..

4 Nisan 2026 23:30

Gülcan Şahan

Yaaa onların da kendilerni anlatma yolları ağlama işte gerçekten gece olunca daha kötü oluyorlar yaa üzülüyorum uykusuz kalıyor canı acıyor ee biz anneler de yeri geliyor sinir bosalması yaşıyoruz herseye koşma çabamız çok zor yaa benim ikinci evladım ilkinde uyku konusunda bu kadar zorlanmamıştım geç çıkardı dıslerı sancısını baya cektı ama bu kadar degıl bu bebegım de 2 aydır iki diş çıkarttı diğerleri mahvetti onu gündüz uykusunu tatlı tatlı yapıyor ama gece sıkıntı ben bazen nebe suresini açık bırakıyorum kısık sesle biraz da olsa uyutsun diye sizde deneyin nazar da mahvediyor

Teşekkürler bende açayım arada
G

Gülcan Ş.

5 Nisan 2026 00:39
Rica ederim Rabbim inşallah ferahlık rahatlık verir evlatlarımıza

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir