15. Dakika da Bir Uyanma
254 görüntüleme
G
Gülcan Ş.
2 Nisan 2026 21:29
Bebeğim 10 aylık olacak ama son zamanlarda sürekli 15 dakika da bir uyanıyor 7. Ayda alt 2 dişini çıkarttı henüz başka diş yok ek gıdayla çok arası da yok ama uyumuyor gündüz 2 uyku yapıyor yada yaptırmaya çalışıyorum onu bile 2 saat zor yapıyor geceleri 8 buçukta uykuya geçiş yapıyoruz uyur uyumaz 15 dakika sonra ağlayarak uyanıyor geri uyutuyorum ama sonra yine aynı diş ve atak haftaların birbirine çakışmasından dolayı mı oluyor var mı bunu yaşayan nasıl bir yol izliyorsunuz uyuması için
D
D ..
2 Nisan 2026 21:37
Biz de 10 aylığız iki diş çıktı o iki dişten sonra diş sancıları daha da arttı sürekli eli ağzında sesler çıkarıyor gündüz iki kere bir 2 saat bide 1.5 saat uyku yapıyor son uykusunu geç uyanırsa gece uykusuna biraz daha geç yatıyor yani uykular arası 3-4 saat oluyor sürekli uyanma oluyor ama ağlamadığı sürece uzaktan bakıyorum bazen geri kendi dalıyor bazen de destek istiyor ve emziriyorum yani diyeceğim o ki her sese koşmayın bekleyin kendi sakinleşmesini bir kaç dakika falan uyandığında emziriyorum yatarak uyumazsa sallıyorum
D
D ..
2 Nisan 2026 21:39
Peki emekliyor mu ayakta duruyor mu bebeğim prematüre de onu takip etmek açısından soruyorum
G
Gülcan Ş.
2 Nisan 2026 21:40
Teşekkür ederim yorumunuz için bazen gündüz çok uyumak istiyor yani sabah 1 buçuk yada 2 saat öğlen de aynı sekılde 3 yada 4 saati buluyor bu normal mi ? Ben gündüz uykusunu çok yaptığı için uyumadığını düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum
G
Gülcan Ş.
2 Nisan 2026 21:41
Peki emekliyor mu ayakta duruyor mu bebeğim prematüre de onu takip etmek açısından soruyorum
D
D ..
2 Nisan 2026 21:43
Teşekkür ederim yorumunuz için bazen gündüz çok uyumak istiyor yani sabah 1 buçuk yada 2 saat öğlen de aynı sekılde 3 yada 4 saati buluyor bu normal mi ? Ben gündüz uykusunu çok yaptığı için uyumadığını düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum
G
Gülcan Ş.
2 Nisan 2026 21:46
Bende uyandırıyorum öğleden sonra 3 te yatırıyorsam 4 te uyanmamış oluyorsa uyandırıyorum am son zamanlarda artık geceleri uzun uyku diye bir kavram kalmıyor uyanıyor ağlıyor birde ters dönüyor biraz beklıyorum susar diye ama yok o ses tonu yüksekliyor gelıyorum sallıyorum uyuyor 15 dakıka sonra yine aynı
D
D ..
2 Nisan 2026 21:47
Gündüz bir iki kere geri doğru gitme çabası var ama başka da yok ayakta da durmuyor benım bebegım de zayıf doğdu ve hala da zayıf olduğu için belkı de yapamıyor
D
D ..
2 Nisan 2026 21:51
Bende uyandırıyorum öğleden sonra 3 te yatırıyorsam 4 te uyanmamış oluyorsa uyandırıyorum am son zamanlarda artık geceleri uzun uyku diye bir kavram kalmıyor uyanıyor ağlıyor birde ters dönüyor biraz beklıyorum susar diye ama yok o ses tonu yüksekliyor gelıyorum sallıyorum uyuyor 15 dakıka sonra yine aynı
G
Gülcan Ş.
2 Nisan 2026 21:57
Sizin ki farklıymış uyku saati benim kızım gündüz uykusunu seviyor sabah 7 de uyansa 9 da uyumak için ağlar durur
G
Gülcan Ş.
2 Nisan 2026 21:58
Bian önce yürüyeceği günü bekliyorum heyecanla bende biraz geç olur diye korkuyorum inşallah sağlıkla büyütürüz bebeklerimizi
D
D ..
2 Nisan 2026 22:04
Sizin ki farklıymış uyku saati benim kızım gündüz uykusunu seviyor sabah 7 de uyansa 9 da uyumak için ağlar durur
Z
Zeynep B.
2 Nisan 2026 22:04
Biz de 4 aylığız durumumuz aynı, akşam saat 8 gibi uykusu geliyor uyutuyorum, sonra her 10-15 dk da bir ağlama krizi tutuyor ve kucağıma almadan asla sakinleşmiyor, yani gece uykusuna geçesiye kadar çocuğumu yaklaşık 7- 8 kere tekrar uyutuyorum, insan bazen delirecek gibi oluyor 🥹ama sonra geçicidir inşallah diyip kendime moral vermeye çalışıyorum
D
D ..
2 Nisan 2026 22:05
Yürürler merak etmeyin o zaman daha zor olacak işlet sürejli yürürmek isteyecek benim ikinci çocuğum ama uyku konusunda 2. Çocuğum mahvetti bizi
G
Gülcan Ş.
2 Nisan 2026 22:06
Biz de 4 aylığız durumumuz aynı, akşam saat 8 gibi uykusu geliyor uyutuyorum, sonra her 10-15 dk da bir ağlama krizi tutuyor ve kucağıma almadan asla sakinleşmiyor, yani gece uykusuna geçesiye kadar çocuğumu yaklaşık 7- 8 kere tekrar uyutuyorum, insan bazen delirecek gibi oluyor 凉ama sonra geçicidir inşallah diyip kendime moral vermeye çalışıyorum
G
Gülcan Ş.
2 Nisan 2026 23:12
Sürekli uyutmaya çalışmak çok yıprattı beni sonra bıraktım ne zaman uykusu gelirse ozaman uyusun dedim rahatladım biraz sonra böyle bir düzen oluşturduk
D
D ..
3 Nisan 2026 09:47
valla bende akşam uykusundan sonra 3 kez uyanınca saat 22.00 de yatırmaya bıraktım şimdi oynuyor ne zaman uykusu gelirse o zaman yatırcam bakalım
G
Gülcan Ş.
3 Nisan 2026 09:54
N’aptınız kaçta uyudu
G
Gülcan Ş.
3 Nisan 2026 09:55
Suan da uyumak istiyor uyutmamak için oyalıyorum saat 10.30 da uyutmak için
D
D ..
3 Nisan 2026 09:57
Benim kızım da kabızlık problemi vardı ilaç verdim birde calpol verdim onun üstüne de iki kez uyandı ama hamdolsun saat 4 ten sonra yine sabaha kadar uyudu bu da bana iyi geldi günler sonra yaa
G
Gülcan Ş.
3 Nisan 2026 10:05
Doktorumuz tribuat duphalac vermıstı ama duphalac çok önermedıler buradakiler tribuat şurup verıyorum elinizde şurup yoksa kuru incir kuru kayısı haslayın püre şeklinde verebilirsiniz yada haslamadan direk eline de verebilirsiniz kemiriyorlar baya oda iyi oluyor irmikli muhallebi yapıyorum irmikte bizde işe yarıyor