14 Aylık Gece Sık Uyanma
264 görüntüleme
E
Elif N. ..
29 Ağustos 2026 12:25
Merhaba, kızım yaklaşık 2 haftadır her gece uyanıyor, uykusu açılınca da uyumuyor. Uyutup yerine koyduktan sonra 15-30 dakika sonra tekrar uyanıp ağlıyor. Oda ısısı, kıyafeti, ağrı kesici her yolu denedik bulamadık başına gelen anneler bu durumu nasıl aştınız?ı

Damla B.
29 Ağustos 2026 13:46
Kızım da geçen ay yaptı böyle. Gece sık sık uyanıp ağlıyor uyanık kalıyordu. Kendiliğinden geçti valla ama mahvetti o dönem bizi
G
Gülcan Ş.
29 Ağustos 2026 14:42
Benim kızım da öyle bizim problemimiz gündüz çok uyumasaydı gündüz iuykularını biraz kısaltınca gece beslenmek için uyanıyor
B
Buse K. ..
29 Ağustos 2026 16:46
Benim kızımda tam 14 aylık ve bu durumu yaşıyoruz valla artık çöktüm. Sanırım dönemsel herkes yaşıyorsa. Dediğiniz gibi yatırıyorum 15-20 dk sonra ağlıyor. Dün mesela uyandı sonra iyice açıldı uykusu falan çok uzun süre uyutamadim.
E
Elif N. ..
29 Ağustos 2026 16:56
Benim kızımda tam 14 aylık ve bu durumu yaşıyoruz valla artık çöktüm. Sanırım dönemsel herkes yaşıyorsa. Dediğiniz gibi yatırıyorum 15-20 dk sonra ağlıyor. Dün mesela uyandı sonra iyice açıldı uykusu falan çok uzun süre uyutamadim.
E
Elif N. ..
Kızım da geçen ay yaptı böyle. Gece sık sık uyanıp ağlıyor uyanık kalıyordu. Kendiliğinden geçti valla ama mahvetti o dönem bizi
E
Elif N. ..
Benim kızım da öyle bizim problemimiz gündüz çok uyumasaydı gündüz iuykularını biraz kısaltınca gece beslenmek için uyanıyor

Damla B.
29 Ağustos 2026 17:42
Ne kadar sürdü Damla hanım
G
Gülcan Ş.
29 Ağustos 2026 17:58
Gece beslememeye çalışıyorum, alışkanlık kazanacak diye korkmuyor değilim
Y
Yagmur
4 Eylül 2026 17:50
Biz de 2 haftadir ayni donemden geciyoruz. Atlatabildiniz mi nasil cozdunuz. Duzeltilmis 14 aylik benimki de
E
Elif N. ..
4 Eylül 2026 18:55
Biz de 2 haftadir ayni donemden geciyoruz. Atlatabildiniz mi nasil cozdunuz. Duzeltilmis 14 aylik benimki de
Y
Yagmur
4 Eylül 2026 18:57
Yağmur hanım keşke, inanın canımız çıktı. Dün sadece uyandı geri uyuttuk bir daha uyanmadı, keşke hemen atlatabilsek bu dönem çok zor
B
Buse K. ..
4 Eylül 2026 19:07
Dün biz kontrole gittik benim kızım emerek uyuyor. Gece de alışkanlıktan uyanıyor gece beslenmesine gerek yok artık dedi (14 aylık) ama ben daha kesmek istemiyorum ama nasıl dayanırım bilmiyorum
E
Elif N. ..
4 Eylül 2026 19:18
Dün biz kontrole gittik benim kızım emerek uyuyor. Gece de alışkanlıktan uyanıyor gece beslenmesine gerek yok artık dedi (14 aylık) ama ben daha kesmek istemiyorum ama nasıl dayanırım bilmiyorum
E
Elif N. ..
4 Eylül 2026 19:19
Saat basi uyandi bizimki de. Cok zormus gercekten. Hic boyle bozulmamisti uykulari
B
Buse K. ..
4 Eylül 2026 19:21
Buse hanım, biz gece beslenmesini kesmiştik. Böylece gece yatarken beslenip yatıyor deliksiz uyuyordu zor oldu ama biz başarmıştık. Bence sizde kesin yoksa açlıktan değil alışkınlıktan uyanabiliyorlarmış doktor öyle söylemişti
E
Elif N. ..
4 Eylül 2026 19:23
Nasıl kestiniz? Dün deneyeyim dedim çok strese girdi. Gündüz iki iki buçuk saat uyuyordu normalde streslendi sanırım meme gitti diye 1 saat uyudu uyumadı. Nasıl yapabilirim
B
Buse K. ..
4 Eylül 2026 19:24
Buse hanım, her uyandığında emmesin. Azaltarak emzirmeye çalışın. Belki acıktı deyip emziriyoruz ama alışkanlıktan da oluyormuş benim bebeğim fazla emmedi haliyle gece beslenmesini kesmek basit olmuştu
B
Buse K. ..
4 Eylül 2026 19:25
Gece bı şekilde uykuya geçer bayılır en kötü yorulup. Ama gece uyandığında ne yapacağımı bilmiyorum? Ya da öğle uykusunda nasıl uyucak. Onlar beni düşündürüyor
B
Buse K. ..
4 Eylül 2026 19:25
Zaten uykuya geçiş dışında aramıyor kızım meme aklına gelmiyor.
E
Elif N. ..
4 Eylül 2026 19:26
Gece bı şekilde uykuya geçer bayılır en kötü yorulup. Ama gece uyandığında ne yapacağımı bilmiyorum? Ya da öğle uykusunda nasıl uyucak. Onlar beni düşündürüyor
Yükleniyor...