14 Aylık Gece Sık Uyanma

248 görüntüleme
E

Elif N. ..

29 Ağustos 2026 12:25
Merhaba, kızım yaklaşık 2 haftadır her gece uyanıyor, uykusu açılınca da uyumuyor. Uyutup yerine koyduktan sonra 15-30 dakika sonra tekrar uyanıp ağlıyor. Oda ısısı, kıyafeti, ağrı kesici her yolu denedik bulamadık başına gelen anneler bu durumu nasıl aştınız?ı
Damla B.

Damla B.

29 Ağustos 2026 13:46
Kızım da geçen ay yaptı böyle. Gece sık sık uyanıp ağlıyor uyanık kalıyordu. Kendiliğinden geçti valla ama mahvetti o dönem bizi
G

Gülcan Ş.

29 Ağustos 2026 14:42
Benim kızım da öyle bizim problemimiz gündüz çok uyumasaydı gündüz iuykularını biraz kısaltınca gece beslenmek için uyanıyor
B

Buse K. ..

29 Ağustos 2026 16:46
Benim kızımda tam 14 aylık ve bu durumu yaşıyoruz valla artık çöktüm. Sanırım dönemsel herkes yaşıyorsa. Dediğiniz gibi yatırıyorum 15-20 dk sonra ağlıyor. Dün mesela uyandı sonra iyice açıldı uykusu falan çok uzun süre uyutamadim.
E

Elif N. ..

29 Ağustos 2026 16:56
Buse Küçükmaşa
Benim kızımda tam 14 aylık ve bu durumu yaşıyoruz valla artık çöktüm. Sanırım dönemsel herkes yaşıyorsa. Dediğiniz gibi yatırıyorum 15-20 dk sonra ağlıyor. Dün mesela uyandı sonra iyice açıldı uykusu falan çok uzun süre uyutamadim.
Şuan bizde öyleyiz Buse hanım, uykuya geçirmekte bile zorlanıyoruz
E

Elif N. ..

Damla Beşir
Kızım da geçen ay yaptı böyle. Gece sık sık uyanıp ağlıyor uyanık kalıyordu. Kendiliğinden geçti valla ama mahvetti o dönem bizi
Ne kadar sürdü Damla hanım
E

Elif N. ..

Gülcan Şahan
Benim kızım da öyle bizim problemimiz gündüz çok uyumasaydı gündüz iuykularını biraz kısaltınca gece beslenmek için uyanıyor
Gece beslememeye çalışıyorum, alışkanlık kazanacak diye korkmuyor değilim
Damla B.

Damla B.

29 Ağustos 2026 17:42
Elif Nur
Ne kadar sürdü Damla hanım
1 haftadan uzun sürmüştü o sırada kayınvalidemlerdeydik sağ olsun tüm gece yardım etti. Eve döndük ilk birkaç gün iyiydi sonra bi 3 4 gün daha sürdü geçti. Ama son 2 3 gündür yine yapıyor 15 aylık olduk
G

Gülcan Ş.

29 Ağustos 2026 17:58
Elif Nur
Gece beslememeye çalışıyorum, alışkanlık kazanacak diye korkmuyor değilim
Ya bende bıraktırıyordum baktım mamayı degıl de bebek bisküvisini güzel içiyor vermeye devam ediyorum
Y

Yagmur

4 Eylül 2026 17:50
Biz de 2 haftadir ayni donemden geciyoruz. Atlatabildiniz mi nasil cozdunuz. Duzeltilmis 14 aylik benimki de
E

Elif N. ..

4 Eylül 2026 18:55
Yagmur
Biz de 2 haftadir ayni donemden geciyoruz. Atlatabildiniz mi nasil cozdunuz. Duzeltilmis 14 aylik benimki de
Yağmur hanım keşke, inanın canımız çıktı. Dün sadece uyandı geri uyuttuk bir daha uyanmadı, keşke hemen atlatabilsek bu dönem çok zor
Y

Yagmur

4 Eylül 2026 18:57
Elif Nur
Yağmur hanım keşke, inanın canımız çıktı. Dün sadece uyandı geri uyuttuk bir daha uyanmadı, keşke hemen atlatabilsek bu dönem çok zor
Saat basi uyandi bizimki de. Cok zormus gercekten. Hic boyle bozulmamisti uykulari
B

Buse K. ..

4 Eylül 2026 19:07
Dün biz kontrole gittik benim kızım emerek uyuyor. Gece de alışkanlıktan uyanıyor gece beslenmesine gerek yok artık dedi (14 aylık) ama ben daha kesmek istemiyorum ama nasıl dayanırım bilmiyorum
E

Elif N. ..

4 Eylül 2026 19:18
Buse Küçükmaşa
Dün biz kontrole gittik benim kızım emerek uyuyor. Gece de alışkanlıktan uyanıyor gece beslenmesine gerek yok artık dedi (14 aylık) ama ben daha kesmek istemiyorum ama nasıl dayanırım bilmiyorum
Buse hanım, biz gece beslenmesini kesmiştik. Böylece gece yatarken beslenip yatıyor deliksiz uyuyordu zor oldu ama biz başarmıştık. Bence sizde kesin yoksa açlıktan değil alışkınlıktan uyanabiliyorlarmış doktor öyle söylemişti
E

Elif N. ..

4 Eylül 2026 19:19
Yagmur
Saat basi uyandi bizimki de. Cok zormus gercekten. Hic boyle bozulmamisti uykulari
Şuan bizde öyleyiz yaklaşık 3 haftadır devam ediyor
B

Buse K. ..

4 Eylül 2026 19:21
Elif Nur
Buse hanım, biz gece beslenmesini kesmiştik. Böylece gece yatarken beslenip yatıyor deliksiz uyuyordu zor oldu ama biz başarmıştık. Bence sizde kesin yoksa açlıktan değil alışkınlıktan uyanabiliyorlarmış doktor öyle söylemişti
Nasıl kestiniz? Dün deneyeyim dedim çok strese girdi. Gündüz iki iki buçuk saat uyuyordu normalde streslendi sanırım meme gitti diye 1 saat uyudu uyumadı. Nasıl yapabilirim
E

Elif N. ..

4 Eylül 2026 19:23
Buse Küçükmaşa
Nasıl kestiniz? Dün deneyeyim dedim çok strese girdi. Gündüz iki iki buçuk saat uyuyordu normalde streslendi sanırım meme gitti diye 1 saat uyudu uyumadı. Nasıl yapabilirim
Buse hanım, her uyandığında emmesin. Azaltarak emzirmeye çalışın. Belki acıktı deyip emziriyoruz ama alışkanlıktan da oluyormuş benim bebeğim fazla emmedi haliyle gece beslenmesini kesmek basit olmuştu
B

Buse K. ..

4 Eylül 2026 19:24
Elif Nur
Buse hanım, her uyandığında emmesin. Azaltarak emzirmeye çalışın. Belki acıktı deyip emziriyoruz ama alışkanlıktan da oluyormuş benim bebeğim fazla emmedi haliyle gece beslenmesini kesmek basit olmuştu
Gece bı şekilde uykuya geçer bayılır en kötü yorulup. Ama gece uyandığında ne yapacağımı bilmiyorum? Ya da öğle uykusunda nasıl uyucak. Onlar beni düşündürüyor
B

Buse K. ..

4 Eylül 2026 19:25
Buse Küçükmaşa
Gece bı şekilde uykuya geçer bayılır en kötü yorulup. Ama gece uyandığında ne yapacağımı bilmiyorum? Ya da öğle uykusunda nasıl uyucak. Onlar beni düşündürüyor
Zaten uykuya geçiş dışında aramıyor kızım meme aklına gelmiyor.
B

Buse K. ..

4 Eylül 2026 19:25
Buse Küçükmaşa
Zaten uykuya geçiş dışında aramıyor kızım meme aklına gelmiyor.
Gece de çok az emiyor hemen geçiyor. Bazen deliksiz uyuyor bazen 4-5 kere uyanıyor
E

Elif N. ..

4 Eylül 2026 19:26
Buse Küçükmaşa
Şuan biz mamayla besleniyoruz günde iki kez mama içiyor, kesmeyi de düşünmüyor değilim. Gece uyanması bizi çok yordu sessiz oluyoruz ışık açmıyoruz ama nasıl oluyorsa uykusu açılıyor ve uyumuyor biz anlayamadık bu dönemi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir