10ay
232 görüntüleme
M
Meliha T.
17 Nisan 2026 20:23
10 aylık bebişlere yemek konusunda fikir var mıdır ne yapacağımı şaşırdım mutfaktan çıkamıyorum vallahi😅

Ebru K. ..
17 Nisan 2026 21:20
Valla bizimkisi o kadar hareketli ki 9300 şuan yemesi çok güzel ama yakıyor boy 74 cm
M
Meliha T.
17 Nisan 2026 21:21
Kız erkek
D
D ..
17 Nisan 2026 21:27
Bence sabahları yoğurt + kayısı püresi yada armut püresi yada kaşık mamalar dan yada yada tarhana çorbası veriyorum öğlen yumurta yapıyorum ama yemiyor yanında yoğurt yada keçiboynuzlu bebek muhallebisi yada kabak püresi havlu püresi vs akşam da yoğurt + püre yada çorba yada kaşık maması hala bizim yediklerimizden veremiyorum kabızlık yaşamaması gerekiyor günde 1 yada iki günde 1 kakasını yapıyor emziriyorum mama reddi var kilosu 8.5 boyu 72 cm
Bende açıkçası ne yapacağımı şaşırdım artık bi an önce yediklerimize geçseydi rahatlardık
Bende açıkçası ne yapacağımı şaşırdım artık bi an önce yediklerimize geçseydi rahatlardık
M
Meliha T.
17 Nisan 2026 21:29
Bence sabahları yoğurt + kayısı püresi yada armut püresi yada kaşık mamalar dan yada yada tarhana çorbası veriyorum öğlen yumurta yapıyorum ama yemiyor yanında yoğurt yada keçiboynuzlu bebek muhallebisi yada kabak püresi havlu püresi vs akşam da yoğurt + püre yada çorba yada kaşık maması hala bizim yediklerimizden veremiyorum kabızlık yaşamaması gerekiyor günde 1 yada iki günde 1 kakasını yapıyor emziriyorum mama reddi var kilosu 8.5 boyu 72 cm
D
D ..
17 Nisan 2026 21:42
Az kaldı diyerekten kendimizi telkin edelim🙃 ya zaten yememeleri çok normal farklı tatlara zamanla alışıyorlar kilosuna hiç takılmıyorum zaten sağlığı ve keyfi yerinde olduğu müddetçe sıkıntı yok
M
Meliha T.
17 Nisan 2026 21:43
Siz yumurtayı ne şekillerde veriyorsunuz
D
D ..
17 Nisan 2026 21:45
Ben genelde omlet ve pankek veriyorum bazen haşlıyorum ama omlet tarzı daha çok seviyor diye çoğunluk omlet yapıyorum
M
Meliha T.
17 Nisan 2026 21:46
Peki kaç dişi var bizim sadece alt iki var o şekilde vermeye korkuyorum çiğneyebiliyor mu

Ebru K. ..
17 Nisan 2026 21:52
Erkek
Yükleniyor...