10ay

231 görüntüleme
M

Meliha T.

17 Nisan 2026 20:23
10 aylık bebişlere yemek konusunda fikir var mıdır ne yapacağımı şaşırdım mutfaktan çıkamıyorum vallahi😅
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

17 Nisan 2026 20:48
Vallaha bi ara bende öyledim ama artık biz ne yersek o tabki ona özel şeyler mutlaka yapıyorum ara öğün havuç topları sütlaç ama sabah kahvaltısı ve akşam yemeği biz ne yersek artık bazen Yulaf ezmeli karışımlar aslıda bebeğiniz damak zevkine göre ilerleyin 9 ay 24 günlük
G

Gülcan Ş.

17 Nisan 2026 20:54
valla bende biz ne yersek önüne koyuyorum tarhana çorbası irmikli muhallebi kayısı incir elma püresi yapıyorum yoğurtla karıştırıp veriyorum
M

Meliha T.

17 Nisan 2026 20:56
🧸Ebru Keleş 🧸
Vallaha bi ara bende öyledim ama artık biz ne yersek o tabki ona özel şeyler mutlaka yapıyorum ara öğün havuç topları sütlaç ama sabah kahvaltısı ve akşam yemeği biz ne yersek artık bazen Yulaf ezmeli karışımlar aslıda bebeğiniz damak zevkine göre ilerleyin 9 ay 24 günlük
Ben o evreye geçemiyorum bir türlü ya😂
M

Meliha T.

17 Nisan 2026 20:57
Gülcan Şahan
valla bende biz ne yersek önüne koyuyorum tarhana çorbası irmikli muhallebi kayısı incir elma püresi yapıyorum yoğurtla karıştırıp veriyorum
Kaç öğün veriyorsunhz
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

17 Nisan 2026 20:58
Meliha Taşdemir
Ben o evreye geçemiyorum bir türlü ya😂
Zt özenle hazırladığım şeyleri yemiyor bizim yediklerimiz daha güzel yiyor deneyim bence benim de merak ettiğim şey acaba kaç öğün ve kaç kez mama veriyorsunuz acaba
M

Meliha T.

17 Nisan 2026 20:59
🧸Ebru Keleş 🧸
Zt özenle hazırladığım şeyleri yemiyor bizim yediklerimiz daha güzel yiyor deneyim bence benim de merak ettiğim şey acaba kaç öğün ve kaç kez mama veriyorsunuz acaba
3 ana öğün veriyorum 1 de ara öğün uyanınca ve uyku öncesi emzirme gece uyandıkça da emiyor 🫠
G

Gülcan Ş.

Meliha Taşdemir
Kaç öğün veriyorsunhz
İki yada üç öğün veriyorum çünkü kabızlık problemi çok yaşıyorum gece de mama içiyor
M

Mehves

Sabahları 1 tatlı kaşığı irmik yada yulaf ununu haşlıyorum. Hafif soğuyunca Labne tahin pekmez katıp karıştırıyorum. Yediriyorum. Yanınada yumurta haşlayıp yediriyorum.

Öğlen genelde 1 kepçe çorba içiyor.

Ara atıştırmalık saat 3 4 gibi meyve püresi yoğurt karışımına biraz bebe bisküvisi ekliyorum.

Akşamlarında ne yiyorsak ondan azıcık veriyorum. Yiyebileceği şey değilsede yine çorba içine etinin bebek ekmeği azıcıkta sebze püresi falan veriyorum.

Bazende iştah sıfır oluyor yemiyor sabah 1 kaç bebe kaşığı labne öğlen 1 kaç kaşık çorba akşamda sadece meyve püresi yada yoğurt yiyor.
M

Meliha T.

17 Nisan 2026 21:00
Gülcan Şahan
İki yada üç öğün veriyorum çünkü kabızlık problemi çok yaşıyorum gece de mama içiyor
Bende 3 öğün veriyordum ara öğün ekledim artık büyüdüğü için. Kabızlık bizde 8 aylıkken çok yaşadık her gün kuru erik veriyordum sabahları haşlayıp
G

Gülcan Ş.

17 Nisan 2026 21:01
Benim ikinci olduğu için rahatım ilkine yaptım da ne oldu kafası ikinci de de bizimle oturacak şekilde hazırlanıyorum genellikle tuzsuz yapıyorum
M

Meliha T.

17 Nisan 2026 21:01
Mehves
Sabahları 1 tatlı kaşığı irmik yada yulaf ununu haşlıyorum. Hafif soğuyunca Labne tahin pekmez katıp karıştırıyorum. Yediriyorum. Yanınada yumurta haşlayıp yediriyorum.

Öğlen genelde 1 kepçe çorba içiyor.

Ara atıştırmalık saat 3 4 gibi meyve püresi yoğurt karışımına biraz bebe bisküvisi ekliyorum.

Akşamlarında ne yiyorsak ondan azıcık veriyorum. Yiyebileceği şey değilsede yine çorba içine etinin bebek ekmeği azıcıkta sebze püresi falan veriyorum.

Bazende iştah sıfır oluyor yemiyor sabah 1 kaç bebe kaşığı labne öğlen 1 kaç kaşık çorba akşamda sadece meyve püresi yada yoğurt yiyor.
Teşekkürler. Her gün aynı şeyleri mi yiyor acaba diye insan bazen kendini sorguluyor 😇
M

Meliha T.

17 Nisan 2026 21:02
Gülcan Şahan
Benim ikinci olduğu için rahatım ilkine yaptım da ne oldu kafası ikinci de de bizimle oturacak şekilde hazırlanıyorum genellikle tuzsuz yapıyorum
En iyisi valla bende kendimi yoruyorum resmen 😅
G

Gülcan Ş.

17 Nisan 2026 21:02
Meliha Taşdemir
Bende 3 öğün veriyordum ara öğün ekledim artık büyüdüğü için. Kabızlık bizde 8 aylıkken çok yaşadık her gün kuru erik veriyordum sabahları haşlayıp
Yaa bende yapıyorum ama bizimki makatta yara var sürekli çıkıyor yediklerini az veriyorum korkudan
G

Gülcan Ş.

17 Nisan 2026 21:03
Meliha Taşdemir
En iyisi valla bende kendimi yoruyorum resmen 😅
Yaa yok yormayın kendiniz alın ekmeğinizi ona da muhallebi yapın yada pankek verin eline nasıl yiyorlar görün onlar bizi izliyor
M

Meliha T.

17 Nisan 2026 21:04
Gülcan Şahan
Yaa bende yapıyorum ama bizimki makatta yara var sürekli çıkıyor yediklerini az veriyorum korkudan
Geçmiş olsun çok🙏🏻
G

Gülcan Ş.

17 Nisan 2026 21:11
Meliha Taşdemir
Geçmiş olsun çok🙏🏻
Allah razı olsun
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

17 Nisan 2026 21:14
Meliha Taşdemir
3 ana öğün veriyorum 1 de ara öğün uyanınca ve uyku öncesi emzirme gece uyandıkça da emiyor 🫠
Sabah akşam veriyorum yani normal versemde yemiyor bi aşamamadık biz bu dururmu
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

17 Nisan 2026 21:18
Boy ve kilo durumları ne dir peki 10 aylık bebişlerinizin
M

Meliha T.

17 Nisan 2026 21:18
🧸Ebru Keleş 🧸
Sabah akşam veriyorum yani normal versemde yemiyor bi aşamamadık biz bu dururmu
1 yaşında düzene girerler diye düşünüyorum🤭
M

Meliha T.

17 Nisan 2026 21:19
🧸Ebru Keleş 🧸
Boy ve kilo durumları ne dir peki 10 aylık bebişlerinizin
Valla bizimkisi o kadar hareketli ki 9300 şuan yemesi çok güzel ama yakıyor boy 74 cm
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir