10 Aylık Mide Bulanması
74 görüntüleme
E
Ece G.
11 Mart 2026 06:06
Bebeğim 10 ay 1 haftalık meme bağımlısı bir çocuk diş hastalık gaz ne sorunu varsa sıklaştırırdı emmeyi dün akşam uykusuna yatırdım uyanınca ağladı gittim emzirmek için midesi bulandı bir daha emmek istemedi zor sakinleştirdim sonra tekrar uyandı emdi bir sonraki uyanışında yine emmek istemedi sabah uyandık istemiyo emmek midesi bulanıyor neden olabilir diş derseniz alt 2 üst 2 çıktı uzama aşamasında bilmiyorum görünürde bişey yok durup dururken öğürüyo gibi yapıyo meme vermeden de

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye12 Mart 2026 06:21
Merhaba,
Bebeğinizin 10 ay 1 haftalık olduğu ve meme bağımlısı olduğu belirtilmiş. Dün akşamdan beri mide bulantısı şikayetleri var ve emmek istemiyor.
Bebeğinizin diş çıkarma sürecinde olduğu ve bu durumun mide bulantısına neden olabileceği düşünülüyor. Ayrıca, mide bulantısının başka nedenleri de olabilir.
Aşağıdaki olasılıkları göz önünde bulundurabilirsiniz:
1. Diş çıkarma: Bebeğinizin alt 2 üst 2 dişi çıktığı ve uzama aşamasında olduğu belirtilmiş. Bu durum, mide bulantısına neden olabilir.
2. Gaz sorunu: Bebeğinizin gaz sorunu olduğu belirtilmiş. Bu durum, mide bulantısına neden olabilir.
3. Mide sorunu: Bebeğinizin mide sorunu olabilir, bu da mide bulantısına neden olabilir.
Bebeğinizin doktoru ile görüşmeniz ve durumu detaylı bir şekilde anlatmanız önemlidir. Doktorunuz, bebeğinizin durumunu değerlendirebilir ve gerekli tavsiyeleri verebilir.
Ayrıca, bebeğinizin mide bulantısını hafifletmek için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz:
1. Bebeğinizi dik tutun.
2. Bebeğinize az miktarda su verin.
3. Bebeğinizin karnını ovun.
4. Bebeğinizi rahat ettirin.
Umarım, bebeğinizin durumu kısa sürede düzelir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Gece Beslenmesini Kesme
2. Emme İsteği
3. Meme Düşkünlüğü ve Uykusuzluk
Bebeğinizin 10 ay 1 haftalık olduğu ve meme bağımlısı olduğu belirtilmiş. Dün akşamdan beri mide bulantısı şikayetleri var ve emmek istemiyor.
Bebeğinizin diş çıkarma sürecinde olduğu ve bu durumun mide bulantısına neden olabileceği düşünülüyor. Ayrıca, mide bulantısının başka nedenleri de olabilir.
Aşağıdaki olasılıkları göz önünde bulundurabilirsiniz:
1. Diş çıkarma: Bebeğinizin alt 2 üst 2 dişi çıktığı ve uzama aşamasında olduğu belirtilmiş. Bu durum, mide bulantısına neden olabilir.
2. Gaz sorunu: Bebeğinizin gaz sorunu olduğu belirtilmiş. Bu durum, mide bulantısına neden olabilir.
3. Mide sorunu: Bebeğinizin mide sorunu olabilir, bu da mide bulantısına neden olabilir.
Bebeğinizin doktoru ile görüşmeniz ve durumu detaylı bir şekilde anlatmanız önemlidir. Doktorunuz, bebeğinizin durumunu değerlendirebilir ve gerekli tavsiyeleri verebilir.
Ayrıca, bebeğinizin mide bulantısını hafifletmek için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz:
1. Bebeğinizi dik tutun.
2. Bebeğinize az miktarda su verin.
3. Bebeğinizin karnını ovun.
4. Bebeğinizi rahat ettirin.
Umarım, bebeğinizin durumu kısa sürede düzelir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Gece Beslenmesini Kesme
2. Emme İsteği
3. Meme Düşkünlüğü ve Uykusuzluk
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...