Emme İsteği

92 görüntüleme
M

Melike D. ..

15 Şubat 2026 21:42
Merhabalar. Kızım 15 aylık ama bu ara memeye düşkünlüğü aşırı derece de arttı. Gün içerisinde sürekli meme diye gelip emmek istiyor. Geceleri bile meme diye ağlayıp uyanıyor. Beslenmesi gayet güzel açlıktan yaptığını düşünmüyorum. Yavaş yavaş bıraktırmak isterken böyle bir durumla karşılaştım. Ne yapmalıyım yaşayan var mı ?
A

Arzu.G

15 Şubat 2026 21:49
Geçici bir süreç merak etmeyin hastalık diş vs olmasa bile bir dönem yapıyorlar [onu.ek](onu.ek) gıdasını etkilemiyorsa sorun etmeyin kendiliğinden uzaklaşır o
Ö

Özge E.

15 Şubat 2026 21:49
14 aylık kızımda aynı durumda hatta 2-3 gecedir meme ağzında uyuyor çekince uyanıyor babasında asla uyumuyor emmeyince çığlık çığlığa ağlıyor çok yoruldum artık sanırım yeni diş geliyor o yüzden böyle sizde de yeni diş geliyor olabilir belki
M

Melike D. ..

15 Şubat 2026 21:52

Arzu.G

Geçici bir süreç merak etmeyin hastalık diş vs olmasa bile bir dönem yapıyorlar [onu.ek](onu.ek) gıdasını etkilemiyorsa sorun etmeyin kendiliğinden uzaklaşır o

Çok teşekkür ederim
M

Melike D. ..

15 Şubat 2026 21:53

Özge Ert

14 aylık kızımda aynı durumda hatta 2-3 gecedir meme ağzında uyuyor çekince uyanıyor babasında asla uyumuyor emmeyince çığlık çığlığa ağlıyor çok yoruldum artık sanırım yeni diş geliyor o yüzden böyle sizde de yeni diş geliyor olabilir belki

Azı dişlerimiz patladı ama henüz tamamlanmadı galiba onunla alakalı. Maalesef kızımda babasında uyumuyor uykusu açılmasın diye de mecbur kalıyorum
Ö

Özge E.

15 Şubat 2026 22:18

Melike Demirci

Azı dişlerimiz patladı ama henüz tamamlanmadı galiba onunla alakalı. Maalesef kızımda babasında uyumuyor uykusu açılmasın diye de mecbur kalıyorum

Diş döneminde maalesef ne yapsak etkili olmuyor sizlere kolaylıklar diliyorum inşallah bir an önce rahatlar minik kuş 🙏
B

Büşra Ş.

15 Şubat 2026 22:40
Oruçlıçu iken düt azalıyor mu
M

Melike D. ..

15 Şubat 2026 23:14

Büşra Şentürk

Oruçlıçu iken düt azalıyor mu

Büşra hanım geçen sene ramazan ayında bebeğim 2 aylık olduğu için cesaret edemedim oruç tutmadım bu sene tutacağım inşallah. Kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum ama

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir