Zqman Geçirme
94 görüntüleme

Aleyna C. Y.
16 Aralık 2025 17:37
2,5 aylık bebeğim var ve uyanık kaldığı saatlerde ne yapacağımı şaşırıyorum.
C
Cerennn
16 Aralık 2025 17:52
Kısa kısa karın ustu egzersiz yapabilirsiniz. Gogsunuze yatırıp sohbetlerde Bilirsiniz.Sizin sesinize zamanla tepkiler vermeye baslar. Seslı oyuncaklar kullanabilirsiniz. Ben kendı oğlumu o aylarda ayak pıyanosuna yatırıp tepesindeki oyuncakları hısırtılı oyuncakları hareket ettıriyordum zamanla ilgilerini cekmeye başlıyor.
S
Sevda Ö.
16 Aralık 2025 17:54
Bol bol göz göze temastan daha kıymetli bir aktivite yok bence. Sanırım bu aktivite olayını bebeklerin her dakikasında birşey yaptırmak olarak bilinç altımıza işlediler

Aleyna C. Y.
16 Aralık 2025 17:59
Hiç yatmak istemiyor hep kucağımda olmak istiyor yüzüstü durmayı da sevmiyor kucağımda olucak gezecek etrafa bakıcak onu istiyor ışıklı oyuncak aldım 30 saniye ancak bakıyor
F
Feride E.
16 Aralık 2025 18:12
Aleyna Hanım benim bebeğim de öyleydi. Şuan 4 aylık. İlk aşamada zor dikkatini çekiyor bebeklerin ama sık sık ve belirli bir düzen içinde yaparsanız alışıyorlar. Karın üstü egzersizi çok uzun tutmayın doktorumuz bize öyle söylemişti. 1-2 dakikayı bu ayda geçirmemelisiniz. Yavaş yavaş dakika arttırmamız gerekiyor. Şuan bebeğim sakin şekilde karın üstü duruyor isterseniz deneyin sizde umarım faydasını görürsünüz

Aleyna C. Y.
16 Aralık 2025 18:14
Emzirme yastığına koyduğumda kafasını kaldırıypr ama yere düz zemine koyduğumda ise kaldırmıyor zorlanıyor ağlıyor bayağı
S
Sevda Ö.
16 Aralık 2025 18:53
5.5 aylık bizim kız hala kucakta uyuyor yatmayı sevmiyor hep konuşulsun istiyor karın üstü durmuyor bazı şeyler değişmez :)) @Aleyna Cüni Yurt

Aleyna C. Y.
16 Aralık 2025 18:55
Geçmiyor demekki mahvolduk yahu 😅