Zor Geçen Doğumum ve Sonrası

490 görüntüleme
H

Hadiye Ç.

20 Ağustos 2026 21:04
Merhaba arkadaşlar size doğumumu anlatmak istiyorum benim gittiğim hastaneye veya doktora gidiyorsanız başınıza gelebilecekleri öğrenmiş olursunuz

Esenler medipol Burcu Gülşah balcıya gittim

kontrolüm oldugu için sabah 6 gibi uyandım hafif regl sancısı vardı uyutmuyordu bi iki saat ara ara devam etti ve geçti sonra 11 gibi kontrolüm vardı hastaneye gittik ultrasonla baktı suyun fazla yarın yatış yapalım dedi sonra Altan baktı 6 cm açılman var dedi bende sancım yok eve gidim gelirim dedim hayır olmaz dedi ilk doğumum olduğu için bişey bilmiyorum eşim yatışımı yapmaya gitti ordan eşyalarımı alıp gelecek beni doğumhaneye çıkardılar hemen suyumu açtı lağma yaptı ve suniyi taktı daha kimsem yok odadayım bi süre sonra sancım başladı 80-100 e vuruyo bi dakika dan kısa sürede ebe kaka gelirmiş baskısı varmı diyo yok diyorum neyse içeri aldılar beni doktor biraz uğraştı gitti beni kaldırdılar çataldan biraz oturmamı söylediler biraz sonra tekrar çatala çıktım doktor asla yönlendirmiyor iki kişi karnıma çıktı zorla doğurttular çok derin bir epizyom vardı acıdan bebeğime bile bakamadım sancı odasına tekrar geçtim oda yokmuş beni çıkaracakları iki saat orda bekledim eşim ne beni ne bebeği göremiyo henüz mahremiyet olduğu için oraya almıyolar neyse odaya çıkardılar en son ardiye gibi camı olmayan küçücük bi oda yatağım kapıya bakıyo kapının karşısında bank var gelen geçen beni görüyo

Ağrım artmaya başladı ağrı kesici istedim getiren yok en son akşam 10 da yaptılar

Hastaneden çıktım ağrılarım çok fazla geceleri uyuyamıyorum bebeğime bakamıyorum en son bir gün fark ettim dikişlerim açılmış gece acile gittik kendiliğinden kapanacağını söyledi daha fazla açılır mı dedim bilmiyoruz dediler ve dikişlerim komple açıldı doktorum benim doğumdan sonraki gün tatile gitti neden erken doğurduğunu anlamış olduk bir ay boyunca bebeğime bakamadım ağrılarım geçmedi oturamadim ve şu anda da tam olarak sağlığıma kavuşmuş değilim çok şükür ki bebeğim iyi Allah’a havale ediyorum Rabbim bilir eder yapar hastaneye gitmeyi düşünen yakınından giden varsa lütfen söyleyin gitmeyin
N

Nilay I.

21 Ağustos 2026 21:37
Çok geçmiş olsun, teşekkürler paylaştığınız için. Kaç haftalık gebeydiniz doğum yaptığınızda? Şikayet edebilecek bi yer var mı acaba?
H

Hadiye Ç.

21 Ağustos 2026 21:45
Nilay Ince
Çok geçmiş olsun, teşekkürler paylaştığınız için. Kaç haftalık gebeydiniz doğum yaptığınızda? Şikayet edebilecek bi yer var mı acaba?
Hiç bi yere şikayet etmedim sadece böyle yerlere yazıyorum ki benim gibi kimse aynı acıları yaşamasın 37+5 de doğum yaptım
N

Nilay I.

21 Ağustos 2026 21:53
Hadiye Çakmak
Hiç bi yere şikayet etmedim sadece böyle yerlere yazıyorum ki benim gibi kimse aynı acıları yaşamasın 37+5 de doğum yaptım
En azından hastaneye geri bildirim yapabilirsiniz belki. Ya da google review lere yazabilirsiniz. Bebeğiniz sağlıklı, çok şükür. İnşallah siz de yakın zamanda toparlanırsınız
F

Feste

23 Ağustos 2026 01:19
Dikişleriniz ne oldu peki, tekrar ameliyat yapılmadı mı ?
H

Hadiye Ç.

23 Ağustos 2026 06:29
Feste
Dikişleriniz ne oldu peki, tekrar ameliyat yapılmadı mı ?
Hayır doktor kendi kaynayacak dedi o kadar acı çektim ki tekrar dikilmesini ben bile istemedim gece sabaha kadar ağrıdan duramıyordum bebeğime kardeşim baktı ben sadece süt sağıp verdim
F

Feste

24 Ağustos 2026 02:53
Hadiye Çakmak
Hayır doktor kendi kaynayacak dedi o kadar acı çektim ki tekrar dikilmesini ben bile istemedim gece sabaha kadar ağrıdan duramıyordum bebeğime kardeşim baktı ben sadece süt sağıp verdim
Çok geçmiş olsun, çok zor bir durum sizi çok iyi anlıyorum. Kasımın son haftası sezaryen doğum yaptım 2-3 ay sonra sezaryen kesi yerinden fıtık çıktı dikişlerim açılmış ve nisanda tekrardan aynı kesi yerim açılarak ameliyat geçirdim. Dikişlerinizde şuan açıkken lütfen dinlenin ağır birşey kaldırmayın.
H

Hadiye Ç.

24 Ağustos 2026 03:58
Feste
Çok geçmiş olsun, çok zor bir durum sizi çok iyi anlıyorum. Kasımın son haftası sezaryen doğum yaptım 2-3 ay sonra sezaryen kesi yerinden fıtık çıktı dikişlerim açılmış ve nisanda tekrardan aynı kesi yerim açılarak ameliyat geçirdim. Dikişlerinizde şuan açıkken lütfen dinlenin ağır birşey kaldırmayın.
Çok geçmiş olsun bebekle dinlenmek çok zor bende nisanda doğum yaptım şuan iyiyim ama çok zorladıkları için vajinam tamamen değişmiş bu normal doğum değil resmen beni alttan sezeryan yaptı bebeğin kendi vaktiyle gelmesini beklese bunların hiç birini yaşamayacaktım
B

Bilge T.

28 Ağustos 2026 22:36
Çok zor gerçekten bende üç gün sancı çektim sunı sancı verdiler üç gün boyunca benımde ilk doğumumdu bilseydim evde beklerdım sancılarımı
H

Hadiye Ç.

28 Ağustos 2026 23:11
Bilge Turan
Çok zor gerçekten bende üç gün sancı çektim sunı sancı verdiler üç gün boyunca benımde ilk doğumumdu bilseydim evde beklerdım sancılarımı
İlk olunca ne kadar arastırsakta başına gelmeyince bilinmiyor bende keşke yatışı kabul etmeyip başka hastaneye gitseydim diyorum ama olcak varmış
B

Bilge T.

28 Ağustos 2026 23:13
Hadiye Çakmak
İlk olunca ne kadar arastırsakta başına gelmeyince bilinmiyor bende keşke yatışı kabul etmeyip başka hastaneye gitseydim diyorum ama olcak varmış
Aynen öyle Rabbim evlâtlarımızın canına sağlık versın
H

Hadiye Ç.

28 Ağustos 2026 23:14
Bilge Turan
Aynen öyle Rabbim evlâtlarımızın canına sağlık versın
Amin ben çok çektim 4.5 ay oldu hala sorunlarım var ama doktor yüzünden bebeğimede bişey olabilirdi
R

Rabia Ç.

29 Ağustos 2026 06:28
Hadiye Çakmak
Ya keşke gitseydi tatiline. Acelesi olmayan kim varsa o baksaydı. Bu nasıl vicdan.
H

Hadiye Ç.

29 Ağustos 2026 08:16
Rabia Ç
Ya keşke gitseydi tatiline. Acelesi olmayan kim varsa o baksaydı. Bu nasıl vicdan.
Beddua etmek iyi bişey değil ama aynılarını yaşasın istiyorum ben gece gündüz ağrı çektim süte geçer diye sadece yazdığı ilaçları içtim 15 gün sonra geldiğin de bana sana ağrı kesici fitil yazim diyor bunları en başta yazsa belki o kadar ağrılı geçmeyecekti

Muayene ücretleri üç beş az olsun diye sakın bakmayın detaylı ultrason için gittiğim doktorumun muayenesi sadece bin lira fazlaydı eşim istediğin yere git dediği halde ona çok yük olmasın istemiştim ama keşke gitseydim sağlığıma kavuşmak için kat kat fazlasını ödedim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir