Zor Doğum Bebeği :) ( Ödev Konusu Olduk )

255 görüntüleme
F

Fatma Ö. D.

25 Ocak 2026 23:55
Cerrahpaşa’da hala tedavi devam ediyor insallah buay son olacak bebeğim doğdu ve kakası yemiş denerek küveze alındı 18 gün yattı enfeksiyon düşmedi sırtında yağ nekrozu tespit edildi avuç içi kadar meğerse bebeğim içimde sıkışmış sezeryan doğum olunca ve kakasını yiyince vücut kendini enfekte etmiş önce bulamadılar sonra tesbit edildi Allah razı Cerrahpaşa hocalarından ahh neler çektim bu kolay kısmı anne sütü yasaklandı süt akarken kalsiyumsuz mama verildi sonra süte geçtik eee bizimki emmedi hala sağıp veriyorum suan 5 aylık olcak hala minik 5,600 gr küçük biraz kg yavaştan geliyo çok üzülüyorum
G

Gül

26 Ocak 2026 00:04
Allah şifalar versin bütün bebeklere rabbim kimseyi o kapilardan eli boş geri çevirmesin. Insallah sizde daha iyi olun, saglikla büyüsün bebeğiniz, üzülmeyin lütfen çok şükür iyi şimdi güzel günler düşünün rabbim size bağışlasın.
F

Fatma Ö. D.

26 Ocak 2026 00:06

Gül

Allah şifalar versin bütün bebeklere rabbim kimseyi o kapilardan eli boş geri çevirmesin. Insallah sizde daha iyi olun, saglikla büyüsün bebeğiniz, üzülmeyin lütfen çok şükür iyi şimdi güzel günler düşünün rabbim size bağışlasın.

Çok teşekkür ederim az kaldı evet 1 gün daha geciksem mazallah sonuç daha vahimdi raabbim sınamasın kimseyi yavrusuyla
Fatma A. U.

Fatma A. U.

26 Ocak 2026 00:16
Çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah sağlıkla büyütün bebeğinizi
F

Fatma Ö. D.

26 Ocak 2026 00:17

Fatma Albina U

Çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah sağlıkla büyütün bebeğinizi

Amiiiiin insallah
L

Lale

26 Ocak 2026 00:28
Merhaba benim de bebeğim kakasını yapmıştı. Tedirgin nefes alıyor diye yoğun bakıma aldılar ikinci gün solunumdan çıkardılar. Karnımda gelişmemiş [8.aya](8.aya) girdik hala çok küçük. Ne yapsam ne etsem kilo alamıyor.
F

Fatma Ö. D.

26 Ocak 2026 23:50

Lale

Merhaba benim de bebeğim kakasını yapmıştı. Tedirgin nefes alıyor diye yoğun bakıma aldılar ikinci gün solunumdan çıkardılar. Karnımda gelişmemiş [8.aya](8.aya) girdik hala çok küçük. Ne yapsam ne etsem kilo alamıyor.

Demekki minik Herkül’ler yetiştiriyoruz ne yapalım büyümüyo minyon bir kız olcak heralde napalım bende çok üzüldüm yanımda olmadığı günlerde kg alamadı huzursuz bir bebek olarak devam ediyor canı sağolsun birden büyüyecekler insallah bugün Dr kontrol vardı 3 aylıkmı dediler üzüldüm ahh hastanede günlerini hatırladıkça canı sağolsun diyorum ne yapayım :(
L

Lale

27 Ocak 2026 00:10

Fatma Öztürk Doğan

Demekki minik Herkül’ler yetiştiriyoruz ne yapalım büyümüyo minyon bir kız olcak heralde napalım bende çok üzüldüm yanımda olmadığı günlerde kg alamadı huzursuz bir bebek olarak devam ediyor canı sağolsun birden büyüyecekler insallah bugün Dr kontrol vardı 3 aylıkmı dediler üzüldüm ahh hastanede günlerini hatırladıkça canı sağolsun diyorum ne yapayım :(

Bizde de öyle her gören aaa ne kadar küçük diyo. Çok üzülüyorum rüyalarıma bile giriyo

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir