Zıpzıp
98 görüntüleme
L
Leyla.ekin
27 Mart 2026 14:34
Oglum 5 ayı biraz gecti ama tutup kaldırdıgımızda surekli karnımızda zıplıyor zıpzıp mı alsak sürekli zıplama isteği var çünkü çok da hosuna gidiyor zıpzıpları 1 ay sonrasında kullabılıyorlarmıs.. ama eşim biraz arastırmıs genelde zıpzıp kullanan bebeklerin gec yurudugunu ifade ettiklerini soyledi ben de kullanan varsa danısmak istedim.. yardımcı olabilecek anneler ya da belki babalar varsa 😇

Dilan Ç.
27 Mart 2026 16:04
Benim kızım 6.5 aylık ben aldık çok seviyor günlük en fazla iki defa 7 şer dk tutuyorum. Baya seviyor ama çok tutmakta istemiyorum
L
Leyla.ekin
27 Mart 2026 16:07
@Dilan Çarkcı biz de cok tutmayız alırsak teşekkür ederim
M
Merve
28 Mart 2026 17:19
Bebeğim 8 aylık bende günde 2 kez bindiriyorum 10 dakika kadar seviyor ona bindikten sonra ayaklarını daha düz basmaya ve tutunup kalkmaya başladı
L
Leyla.ekin
28 Mart 2026 17:21
Aa iyii çok teşekkür ederim

Afranur K.
28 Mart 2026 17:22
Ben de kalça çıkığı, parmak ucuna basma gibi durumları okumuştum, bunları da araştırdınız mı? Gerçekten zıplamak en sevdiği aktivite kızımın da babasıyla sürekli hoplamalı zıplamalı oynuyor çok hoşuna gidiyo? Ama tedirgin olduğum için istememiştim almayı
L
Leyla.ekin
29 Mart 2026 23:30
Parmak ucuna basmayı biliyorum biraz o da endişelendirdi açıkcası da kalca cıkıgını duymamıstım araştırıyoruz zaten suan ama deneyimi olanlar vardır diye sordum bakaöım umarım yazanlar olur sıze de cok tesekkür ederim kalca cıkıgını arastıracagım

Ecem U.
30 Mart 2026 00:39
Merhaba benim bebeğim de zıplayıp duruyordu ben 5 aylıkken denemek için ikinci el aldım 7 aylıkken başladım bindirmeye günde 15 dakika hem kahvemi içtim yanımda oğlum da zıpladı enerjisini attı 2 ev sürekli değiştirdik her geldiğinde heyecanla bindi artık 1 yaşına giriyor yürüyor diye eşim satılığa koydu bence ikinci el alın siz de denemiş olursunuz
L
Leyla.ekin
30 Mart 2026 00:51
Teşekkür ederim hoppalayla zıpzıp ikisine de bakıyorum ama bakacagım dlp uygulamasından