Zeytinyağı
98 görüntüleme

Büşra B. ..
10 Temmuz 2025 22:38
Ek gıdaya başlayacağız zeytinyağı çok öneriliyor ama benim sorum illa bebek zeytinyağı mı olmak zorunda? Bu da influencer şişirmesi bi olay mı illa o mu olmalı yani bizim tükettiğimiz güvenilir bi markanın soğuk sıkımı falan olmuyor mu
S
Sinem S.
10 Temmuz 2025 22:50
Ben siparişim gelene kadar normal zeytinyağı kullandım bir problem olmadı şuan bebek zeytinyağı kullanıyorum

Büşra B. ..
10 Temmuz 2025 22:52
Neden bebek zeytinyağına geçtiniz bi araştırma sonucu mu yoksa sizde internette görüp garanti olsun diye mi aldınız acaba. Yanlış anlamayın sorumu lütfen gerçekten gerekli mi olduğunu bilmediğim ve öğrenmek için soruyorum size de
A
Ayşenur G. ..
11 Temmuz 2025 00:54
Ben de bunu zeytinyağı üretimi yapan arkadaşıma sordum. Bebek zeytinyaglari erken hasattan üretildiği için asit oranı düşük ve sindirimi daha kolay oluyormuş.
Ö
Özge S.
11 Temmuz 2025 05:55
Bebek zeytinyağı asit oranı düşük oluyor. Ama ben normal zeytinyağı kullanıyorum ama organik marketten değil. Bir sorun yaşamadım. Hatta İlk zaman birkaç hafta marketten aldığım bir zeytinyağını kullandım. Fazla da abartmamak lazım diye düşünüyorum naçizane. Zaten çok minik miktarlarda kullanıyoruz