Zeytinyağı

150 görüntüleme
E

Eda K. ..

21 Haziran 2025 10:56
4 aylık bebek sadece anne sütü ile besleniyor fata kakasını yapması çoğu zaman 1 haftayı buluyor. Ya da Fitil ile yapıyor. Çevredeki herkes zeytinyağı vermemi söylüyor. Acaba Zeytinyağı versem mi?
N

Nurtan M. E.

21 Haziran 2025 11:07
Bi çay kaşığı verdim ben hep bazen bi gün arayla zararı olmaz , bebekler için zeytinyağı satılıyor asit oranı düşük onlardan alın
E

Esra B.

21 Haziran 2025 11:09
Sadece anne sütü ile beslenen çocuklar için 1 hafta 10 gün kaka yapmaması normal fitile alıştırmayın derim
Z

Zehra O.

21 Haziran 2025 11:37
Eğer yapmadığın da sıkıntı yaşamıyorsa akışına bırakın derim. Zeytinyağı verebilirsiniz bende veriyorum günlük bir çay kaşığı bebeğime 4 aylık.
E

Eda K. ..

21 Haziran 2025 11:43
Zaten 10 günü bekliyoruz Fitil için ama daha fazlasına dayanaöıyor çocuk çok sancılanıypr ve zor gaz çıkarıyor. Çıkan gaz da inanılmaz kokuyor
S

Semanur Ş.

21 Haziran 2025 11:49
Zeytinyağdan zarar gelmez bence verebilirsiniz ben decatabın a,d,e vitaminini kullanıyorum içeriğinde zeytinyağda var bu zamana da hiç uzamadı o kadar kakası
M

Merve Ü. ..

21 Haziran 2025 12:02
saf zeytinyağını tavada hafif ısıttığınızda asitlik oranı düşüyor. sonra soğutup bi çay kaşığı verebilirsiniz. ben bebeğime bir buçuk aylıkken vermeye başladım size tavsiyem biraz da pamukla poposunun etrafına azıcık sürün oda kakasını yapmasına yardım ediyor.
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

23 Haziran 2025 09:52
Merhaba, doktor kontolü olmadan bu şekilde çevre söylemlerini yapmıyoruz. Doktorunuz en doğru cevabı ve tedaviyi verecektir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir