Zeka Konuşma
205 görüntüleme
E
Ebru K.
14 Aralık 2025 21:34
Beneğim 1 yaş 9 aylık baba mama gel gel mö me miyav diyo ve Tv deki bebek şarkıları na eşlik ediyor ama annen nerde bilmiyor gösterme yok baba nerde aynışekilde komut alma yok canının istediklerini suyu yemeği biliyo istiyo parmakla işaret ediyor ama başka yok burnunu gösteriyor oda rastgele bence ağzını göster deyince de burnunu gösteriyor kulağına da aynı isme tepki yok duyuyo duyduğuna eminiz ama ismini bilmiyor gibi resmen ve aşırı hiperaktif asla saniye bile oturma yok üç kez doktora gittik kontrol altında ben tekrar götürmek istiyorum evdeki ler kızıyor ben mi evham yapıyorum
E
Ebru K.
14 Aralık 2025 21:53
Ezbere gidiyor herşeyde bilgi asla yok bunu.çok farkındayım artık çok endişeliyim azaltmaya başladım tamamen kesicim ama bişey var çok hissediyorum ama herkes bişey yok daha küçük diyo evdeki kondurmak istemiyo
E
Ebru K.
14 Aralık 2025 22:08
Teşekkürederim gerçekten bi 3 ay kestim geri başladık ve çok kötü hissediyorum kendimi gerçekten anne olmak çok zor
H
Hazal Y. ..
15 Şubat 2026 03:56
Benimde bebeğim çok hareketli işine geldiği zaman cvp veriyor Bu durum da biraz öyle gibi geldi bana özellikle yapma dediğimiz zaman veya seslendiğimiz zaman hiç umursamazdı 2 yaş civarı çok olumlu gitmeye başlıyor herşey