Zeka Konuşma
117 görüntüleme
E
Ebru K.
14 Aralık 2025 18:34
Beneğim 1 yaş 9 aylık baba mama gel gel mö me miyav diyo ve Tv deki bebek şarkıları na eşlik ediyor ama annen nerde bilmiyor gösterme yok baba nerde aynışekilde komut alma yok canının istediklerini suyu yemeği biliyo istiyo parmakla işaret ediyor ama başka yok burnunu gösteriyor oda rastgele bence ağzını göster deyince de burnunu gösteriyor kulağına da aynı isme tepki yok duyuyo duyduğuna eminiz ama ismini bilmiyor gibi resmen ve aşırı hiperaktif asla saniye bile oturma yok üç kez doktora gittik kontrol altında ben tekrar götürmek istiyorum evdeki ler kızıyor ben mi evham yapıyorum

merve
14 Aralık 2025 18:52
Ekran hayatınızda olmamalı ezbere söylüyor olabilir şarkıları
E
Ebru K.
14 Aralık 2025 18:53
Ezbere gidiyor herşeyde bilgi asla yok bunu.çok farkındayım artık çok endişeliyim azaltmaya başladım tamamen kesicim ama bişey var çok hissediyorum ama herkes bişey yok daha küçük diyo evdeki kondurmak istemiyo

merve
14 Aralık 2025 19:07
Evet küçük ama bence komple ekranı kaldırın bir anda baska seyler ile oyalayın ekran ona zarar veriyor siz annesi olarak daha iyi bilirsiniz tabi
E
Ebru K.
14 Aralık 2025 19:08
Teşekkürederim gerçekten bi 3 ay kestim geri başladık ve çok kötü hissediyorum kendimi gerçekten anne olmak çok zor