Zayıfmı

130 görüntüleme
M

M.C

19 Mayıs 2026 14:45
Oğlum 15 aylık 9 kg 77 cm, çok üzülüyorum kg almıyor bir türlü ne yapmalıyım
E

Elif

Premium Üye
19 Mayıs 2026 14:56
Benim de oğlum aynı şekilde 15 aylık 9.2 kg 76 cm yemek yemek istemiyor çok zayıf ve küçük 🥹
M

M.C

19 Mayıs 2026 15:00
Gören yaşında varmı diyor, nasıl kg aldırabilirim bilmiyorum ki
E

Elif

Premium Üye
19 Mayıs 2026 15:01
Evet zaten bizi yıpratan çevre baskısı. Hem kilo olarak hem boy olarak minik ilerliyor bende ne yapacağımı sasırdım kan değerleri felan da iyi
N

Nurgül Y.

19 Mayıs 2026 15:21
Sağlıklı bir çocuksa ve bir problem yoksa bence bu kilo meselesini çok takmayın kafanıza. Her bebek/çocuk farklıdır. Biz yetişkinlerde bile öyledir. Ben çok zayıfım mesela ama rutin kontrollerimde,tahlillerimde her şey tamam. Birde bu yaş dönemlerinde hareketli oluyorlar enerji yakımı daha fazlalaşıyor ve tabii sıcak havalarda etkiler. Doktorunuza danıştınız mı bu konuyu görüşü nedir ?
T

Tülay A.

19 Mayıs 2026 16:47
Merhabalar kilo konusunu maalesef hepimiz çok takıyoruz ben de dahil en önemli sebebinin ben de çevre baskısı olduğunu düşünüyorum sanırım biraz akışına bırakmaya ihtiyacımız var
E

Elif

Premium Üye
19 Mayıs 2026 17:08
Herhangi bir problem yok çok şükür ama çevre baskısı o bakışlar söylemler üzüyor ister istemez
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir