Zayıflık
100 görüntüleme

Dilan Ç.
11 Şubat 2026 16:11
Bebeğim 3700 doğdu. İlk üç ay kilo alımı gayet güzeldi. Ayda 800 gr alıyordu. [3.ayında](3.ayında) 5800 idi. Şimdi 6 aylık ve 6200 kilo. 3 ay boyunca toplamda 400 gr aldı. Doktor tavsiyesi ile ek gıdaya başladık 1 aydır ama hiç yemiyor. Sadece anne sütü almak istiyor. Sütüm yağsız olduğu için kilo alımı olmuyor. Ek gıdaya nasıl sevdirebilirim.
O
Ozlem
11 Şubat 2026 16:28
Ravlanın lohusa yağı var güzel yağlandırıyor yada diğer yağlandıran besinlere dikkat ederseniz düzelebilir. Sizde yanında yemek yiyin ben abartı ses çıkararak yiyordum bebişinizde dokunsun yemeğine zorlamamaya çalısın.ki tadım aşamasındasınız daha Benim bebeğimde hiç yemiyordu üzülüyor insan. Ek gıda yese bile şuan ana besin kaynağı süt yada mama diye biliyorum. Mama sandalyesi dışında bir yerde yedirmeyi denediniz mi belki orada yemek istemiyordur

Betül E.
11 Şubat 2026 16:35
Bende sorun yaşıyordum ama beslemeye çalışma saatlerimle ilgili sorun varmış saati revize edince yemeye başladı. Ve yemeyi sevsin diye yemekle oynamasına izin verdim ne yedirdiysem bende yedim . Bizde işe yaradı