Zayıflama İğnesi

542 görüntüleme
M

Merve

6 Haziran 2026 18:53
Arkadaşlar zayıflama iğnesi videoları olumlu sonuçları çok görüyorum doğumdan sonra kilo veremedim kaldı kullanan var mı memnun olan var mı nasıl zayıflayacağız 🫣
S

Sude ..

6 Haziran 2026 19:44
Merhaba doktorunuz uygun görmediği takdirde kullanılmamalı tabii, ben de çok düşündüm fakat vazgeçtim sonradan çok sorun yaşatıyor diye korkutuyorlar bir yandan da… ben evde verdim takviye kullandım evde gün içinde sürekli spor yaptım ve kızıma hazırladığım sağlıklı yemeklerden yedim 3 öğün kalori açığına dikkat ettim başlarda çok yoruldum zorlandım fakat totalde 30 kg verdim 12 ayda kızım 16 aylık ill aylar yapamadım tabii
E

Esmanur E.

Premium Üye
6 Haziran 2026 21:07
Kullanacağım sipariş verdim bakalım
M

Merve

6 Haziran 2026 21:09
Esmanur Erden
Kullanacağım sipariş verdim bakalım
Kullandıktan sonra bilgi verir misinizzzz
E

Emine G.

6 Haziran 2026 21:10
Emziriyorsanız kullanamazsiniz
M

Merve

Sude
Merhaba doktorunuz uygun görmediği takdirde kullanılmamalı tabii, ben de çok düşündüm fakat vazgeçtim sonradan çok sorun yaşatıyor diye korkutuyorlar bir yandan da… ben evde verdim takviye kullandım evde gün içinde sürekli spor yaptım ve kızıma hazırladığım sağlıklı yemeklerden yedim 3 öğün kalori açığına dikkat ettim başlarda çok yoruldum zorlandım fakat totalde 30 kg verdim 12 ayda kızım 16 aylık ill aylar yapamadım tabii
Bende bir süre dikkat ettim 4-5 kilo verdim ama artık etsem de veremiyorum
M

Merve

Emine Gunduz
Emziriyorsanız kullanamazsiniz
Emzirmiyorum Emine hanım
S

Sude ..

6 Haziran 2026 21:18
Merve
Bende bir süre dikkat ettim 4-5 kilo verdim ama artık etsem de veremiyorum
Direnç kilonuza gelmişsiniz biraz vücudu şaşırtmak gerekiyor ben de 71 e geldiğimde takılı kalmıştım uzunca bir süre o sıra ara versim egzersize kalori bi tık yükselttim protein sonra twkrar geei döndüm o döngü kırıldı şuan 65i düşmeye çalışıyorum
E

Ece ..

7 Haziran 2026 02:48
Merhaba, çevremde kullanan çok arkadaşım oldu, genel olarak iştahı kapattığı için kilo verdiriyor ancak bu süreçte mutluluk hormonu da baskılandığı için yaşam sevinçleri de gitmişti aşırı mutsuzluk yapıyor. Benim çevremdeki doktor arkadaşlarım bu iğneler çok yeni olduğu için yan etkilerinin henüz belli olmadığı yönünde. Yaptırıcaksanız da mutlaka kan tahlili kontrollü ilerlemenizi öneririm.

Cocomix araştırdığım kadarıyla içeriği temiz isterseniz önden bir bunu deneyin bir de ben zamanında hekimzade münver çiçeği hapı ile güzel kilo vermiştim bununda içeriğini teyit ettirdim.
M

Merve

7 Haziran 2026 21:49
Ece
Merhaba, çevremde kullanan çok arkadaşım oldu, genel olarak iştahı kapattığı için kilo verdiriyor ancak bu süreçte mutluluk hormonu da baskılandığı için yaşam sevinçleri de gitmişti aşırı mutsuzluk yapıyor. Benim çevremdeki doktor arkadaşlarım bu iğneler çok yeni olduğu için yan etkilerinin henüz belli olmadığı yönünde. Yaptırıcaksanız da mutlaka kan tahlili kontrollü ilerlemenizi öneririm.

Cocomix araştırdığım kadarıyla içeriği temiz isterseniz önden bir bunu deneyin bir de ben zamanında hekimzade münver çiçeği hapı ile güzel kilo vermiştim bununda içeriğini teyit ettirdim.
Hapı nasıl kullandınız bilgi verir misiniz
E

Ece ..

9 Haziran 2026 00:25
Merve
Hapı nasıl kullandınız bilgi verir misiniz
Sabah akşam birer tane kullandım benin iştahım özellikle kilo almamın ana sebebi olan tatlıya olan isteğimi kesti ama çok susatıyor mutlaka bol bol su içmeye gayret edin, kilo problemiyle senelerdir uğraşan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.
M

Merve

9 Haziran 2026 08:03
Ece
Sabah akşam birer tane kullandım benin iştahım özellikle kilo almamın ana sebebi olan tatlıya olan isteğimi kesti ama çok susatıyor mutlaka bol bol su içmeye gayret edin, kilo problemiyle senelerdir uğraşan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.
Çok teşekkür ederim Ece hanıım
E

Ebru U.

10 Haziran 2026 00:10
Ece
Emziren anneler kullanabiliyor mu ? Icerigi nasil ? Ve kullanabiliyorsa kacinci aydan itibaren kullanilmali ? Ve ne kadar kullanmak lazimdir ?
E

Ece ..

11 Haziran 2026 01:22
Ebru Uslu
Emziren anneler kullanabiliyor mu ? Icerigi nasil ? Ve kullanabiliyorsa kacinci aydan itibaren kullanilmali ? Ve ne kadar kullanmak lazimdir ?
Ebru Hanım Merhaba, ben de emziriyorum açıkçası ben cesaret edemiyorum ne olur ne olmaz risk almamıza hiç gerek yok cocomix in içeriğinde de biberiye var bebekte alerji yapabilir diye kullanamıyorum, zaten emzirmek inanılmaz bir kalori harcatıyor bunu kullanmak herhangi bir takviyeden daha etkili olacaktır, emzirme sonrasında şeker,çikolata yemek yerine erik,kayısı yemeye dikkat edebilirsiniz.
E

Ebru U.

11 Haziran 2026 05:49
Ece
Ebru Hanım Merhaba, ben de emziriyorum açıkçası ben cesaret edemiyorum ne olur ne olmaz risk almamıza hiç gerek yok cocomix in içeriğinde de biberiye var bebekte alerji yapabilir diye kullanamıyorum, zaten emzirmek inanılmaz bir kalori harcatıyor bunu kullanmak herhangi bir takviyeden daha etkili olacaktır, emzirme sonrasında şeker,çikolata yemek yerine erik,kayısı yemeye dikkat edebilirsiniz.
Evett çok haklısınız bende korkudan hiç bir şey kullanmıyorum çocuğa yanlış bir şekilde zarar vermeye gerek yok en guvenli alanı sonuçta bebişlerimizin…
İ

İrem N. A.

12 Haziran 2026 14:27
Kullanmadan önce değerlerinize falan bi baktırın ben de kullanmak üzerdeyken dedim ki bç baksınlar binerek üstü bezlerimde bi hormon inanılmaz yüksek çıkıyor sebebi buymuş bunu çözelim sonra iğneyi konuşalım dediler. Kaş yaparken göz çıkarmayalım.
G

Gülsen D.

14 Haziran 2026 13:31
Persembe gunu dahiliye doktorundan randevu aldim. 35 yasindayim 7.5 aylik anneyim. Yaklasik 22 yasindan beri kilom var özellikle basen bolgesi genetik falan ama sonucta gitmiyor ne yaparsam yapayim 163 boy 83 kilo oldum yapmadigin sey kalmadi biraz kilo veriyorim hopp insülin direnci devreye giriyor kaliyorum mal gibi. Yeter valla. Doktora gidip acik acik gozetimi altinda igne kullanmak istediğimi soylecegim.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir