Zayıflama
103 görüntüleme
S
Sultan ..
22 Nisan 2026 09:02
3 haftadır dulcosoft kabizlik şurubu kullanıyorum bebeğim 300 gr vermiş, çok da hareketli bu aralar, zayıflama suruptan kaynaklı mı :(
O
Ozlem
22 Nisan 2026 09:33
Bence değildir kabızlık geçtiği için yemesi daha çok düzelmiştir diye düşünüyorum sıkıntısı giderildiği için. İshal mi yaptı o yüzden böyle düşündünüz ?

Mine Ş.
Premium Üye
22 Nisan 2026 09:53
Bebeğiniz kaç aylık ? Bu tür kabızlık durumlarında ilacı uzun süre kullanmak bağırsak tembelliğine sebep olur. Ek gıda kullanıyor iseniz yemeklerine 1 tatlı kaşığı zeytin yağı koyabilirsiniz hem kalori arttırır hem kabızlığına iyi gelir. Kabızlık için çözüme ulaşmalısınız hangi besin kabız yapıyor bulmalısınız ilaç ile hem de hareketli bir bebek yeteri kaloriyi vücutta tutamayıp yediklerini yakmaya başlar. Siz de ilaç ile tamamen vücuttan atılmasını sağlıyorsunuz
S
Sultan ..
22 Nisan 2026 11:53
Cevaplarınız icin teşekkürler
S
Sultan ..
22 Nisan 2026 11:53
Bence değildir kabızlık geçtiği için yemesi daha çok düzelmiştir diye düşünüyorum sıkıntısı giderildiği için. İshal mi yaptı o yüzden böyle düşündünüz ?
S
Sultan ..
22 Nisan 2026 11:54
Bebeğiniz kaç aylık ? Bu tür kabızlık durumlarında ilacı uzun süre kullanmak bağırsak tembelliğine sebep olur. Ek gıda kullanıyor iseniz yemeklerine 1 tatlı kaşığı zeytin yağı koyabilirsiniz hem kalori arttırır hem kabızlığına iyi gelir. Kabızlık için çözüme ulaşmalısınız hangi besin kabız yapıyor bulmalısınız ilaç ile hem de hareketli bir bebek yeteri kaloriyi vücutta tutamayıp yediklerini yakmaya başlar. Siz de ilaç ile tamamen vücuttan atılmasını sağlıyorsunuz

Mine Ş.
Premium Üye
22 Nisan 2026 11:55
Yani ek gıdaya başlayınca aynı şikayetleri yaşadık doktorumuz zorunda kalmadıkça 3 günü geçmedikçe kullanmayın demişti
O
Ozlem
22 Nisan 2026 12:06
İshal olmadı ama gunde 3-4 dışkı oluyor bazen
S
Sultan ..
24 Nisan 2026 12:25
Teşekkürler yanıtlar icin
Yükleniyor...