Zayıf mi?

101 görüntüleme
Dilvin Y.

Dilvin Y.

25 Mart 2026 17:08
Merhabalar. Kızım 6 aylık. 3380 doğdu suan 6720. Anne sütü ile besledim. Doğduğu günden bu yana hep sağıp kaşıkla besledim. Her gören zayıf diyor. Bir doktor gayet iyi dedi biri zayıf dedi.  Sizce zayıf mi?
O

Ozlem

25 Mart 2026 17:29
Benim kızımda 6600 dü. Doktorumuz iyi olduğunu minyon oldugunu söylemişti. Zorluklarla beslemişsiniz zaten zayıf diye düşünerek kendinizi üzmeyin sağlıcakla büyüsün 🫶🏻
Dilvin Y.

Dilvin Y.

25 Mart 2026 17:30
Ozlem
Benim kızımda 6600 dü. Doktorumuz iyi olduğunu minyon oldugunu söylemişti. Zorluklarla beslemişsiniz zaten zayıf diye düşünerek kendinizi üzmeyin sağlıcakla büyüsün 🫶🏻
Çok teşekkür ederim sizde sağlıkla büyütün inşallah. Gerçekten kaşıkla beslemek çok zor inşallah başkasi benim durumumu yaşamaz.
R

Reyhan K.

25 Mart 2026 17:30
Banada doktor ay başına 1 kg almasını bekleriz demişti
Dilvin Y.

Dilvin Y.

25 Mart 2026 17:46
Reyhan Karaca
Banada doktor ay başına 1 kg almasını bekleriz demişti
ASM hemsiremde her ay 500 grm bekleriz dedi
R

Reyhan K.

25 Mart 2026 17:51
Dilvin Yaşar
ASM hemsiremde her ay 500 grm bekleriz dedi
Allah allah herkes niye farklı bi

Şey diyo yaa benim ayından 300 gr az mesala mamayla destekliyoruz sınırda alıyo kg dediler
Ayfer U.

Ayfer U.

25 Mart 2026 17:55
Bence gayet olağan kilolarda etrafın söylenenlerine kulak asmayın lütfen ağzı olan konuşuyor annesi olarak en iyisini siz bilirsiniz ki beslenmesi için elinizden geleni yapmışsınız 6 aylık bir bebeğin 10 kg olmasını mı bekliyorlar şuan 18 aylık oğlum 11 kg persentil tablosunda herşey normalse endişelenmenize gerek yok 💖
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir