Zatürre Başlangıcı
49 görüntüleme
G
Gülşah H. ..
24 Kasım 2025 07:25
Merhabalar bebeğim 19 aylik 2 ay önce ateşli, hırıltılı ve balgamli şekilde hastalik geçirdi. Bogazlarinda da ödem vardı . 3 farklı Dr gördü. İlk 2si mevsimsel olduğu söyleyip Gripin bebe ve klamoks verip gönderdi. Bebeğim 2 hafta da ishalden kilo vermeye başladı içim rahat etmediği için başka bir Dr daha görsün istedik. 3. Dr Zatürre başlangıcıoldugunu söyledi antibiyotik tedavisi başlanıldı burun temizligi denildi.2 hafta sonunda Kontrolde daha iyi olduğu ,burun temizliğine devam etmem gerektigi söylendi. Ama hala ara sıra(terledikce) hiriltisıdevam ediyor . Bogazlarinda ödemvar denilip test yapıldıhic Birsey çıkmadı. Başka ne yapabilirim bebeğim icin yardımcı olursanız sevinirim
G
Gamze P.
24 Kasım 2025 08:00
Benim oğlumada yaklaşık 10 aylıkken zatürre başlangıcı denildi 5 gün hastanede yatti ateş yoktu ama solunum kötüydü hava ve antibiyotik başlandı oksijen aldı taburcu olunca 3 gün daha evde devam ettik kontrole gittik doktor iyi durumu dedi ilaçları kesti gerçektende rahatlamisdi ama 2 hafta sonra tıkanıklık gene başladı solunum iyi öksürük yok ama tıkalı sürekli sümük balgam üretiyor sağlık ocağına goturdum boğazı biraz kızarık ama antibiyotik başlamaya gerek yok dedi evde burun temizliğine dikkat et hava ver yeter dedi ama yeterli gelmiyor sürekli doluyo çocuk bu balgam nasıl kurur 11 aylık şuan
G
Gözde C.
24 Kasım 2025 08:09
Çok geçmiş olsun. Dr Osman Gönülal ın bununla ilgili bir videosu var. Başlangıç diye bir şey yoktur demişti. Fizyolojikle soğuk hava verip burun temizliğinin sıkça yapılmasını öneriyorlar. Boğazların rahatlaması için ılık pekmezli su öneren de duydum. Umarım bir an önce iyileşir yavrunuz🌸
G
Gülşah H. ..
24 Kasım 2025 11:58
Güzel dilekleriniz için teşekkürler. 🤗
Osman beye bır cok kez sordum geri dönüş alamadım , videoyu hemen izleyeceğim bilgilendirme için tekrar teşekkürler 🤲 sağlıcakla kalın 💕
Osman beye bır cok kez sordum geri dönüş alamadım , videoyu hemen izleyeceğim bilgilendirme için tekrar teşekkürler 🤲 sağlıcakla kalın 💕
G
Gülşah H. ..
24 Kasım 2025 11:59
Gamze hanım sizede çok geçmiş olsun umarım bir an iyileşir bebeğiniz 🤲