Zatiden Damla Kullanımı
58 görüntüleme
Z
Zeynep K. ..
15 Temmuz 2025 15:38
Oğlum 6 aylık uykuları 10-15 dakikayı geçmiyor sürekli mız mız doktor Zatiden Damla verdi günlük 4 damla kullanıyoruz biraz daha sakinleştiriyor kullanan var mı

Yasemin İ. K.
15 Temmuz 2025 16:18
Sebebini araştırdınız mı neden uyumuyor acaba? Böyle damlalar önerilmiyor pek. Bahsettiğiniz damla allerji ilacı. Yan etkisi uyku sersemlik
Z
Zeynep K. ..
15 Temmuz 2025 20:59
Sebebini bulamadım doğduğundan beri hep huzursuz bir bebek uykusu hiç olmadı doğru düzgün
Ş
Şule Y.
15 Temmuz 2025 21:19
Gittiğim doktor bana da yazmıştı uyuyor mu diye sordu uyumuyor diyince bu damlayı yazdı , ben kullanmadım ama evet alerji ilacı ve yan etkisi uyumak . Neden uyumadığına odaklanın bence uyanıklık süresine uykuya geçerken ki açlık toktuğuna vb. Ben biraz bebeğimi gözlemleyince sorunu çözdüm. ( bu arada bebeğim 8 aylık 2-3 hafta önce grip oldu zaditen şurup verdi eczacı bunu sadece akşam kullanın uyku yapıyor dedi ama bebeğimde ters etki oldu gece uykusu sorunsuz olan çocuk uyumadı )
Z
Zeynep K. ..
15 Temmuz 2025 21:59
Ek gıdaya yeni geçtik sadece emziriyorum mamayla desteklemek istedim sütüm çok yok diye 3 tane mama denedim bir türlü kabul etmedi tam doymadığı için ekstra huzursuz ama haklısınız biraz daha üstünde duracağım düzenli saatler oluşturamadım bir türlü uyku konusunda belki o da etkiliyordur. Damlayı kullanma konusunda biraz tedirginim devam etsem mi bilmiyorum verdiğim gün daha sakin ve rahat gece uykusuna geçiyor ara ara vermediğim günler çok daha zor