Zatiden Damla Kullanımı

58 görüntüleme
Z

Zeynep K. ..

15 Temmuz 2025 15:38
Oğlum 6 aylık uykuları 10-15 dakikayı geçmiyor sürekli mız mız doktor Zatiden Damla verdi günlük 4 damla kullanıyoruz biraz daha sakinleştiriyor kullanan var mı
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

15 Temmuz 2025 16:18
Sebebini araştırdınız mı neden uyumuyor acaba? Böyle damlalar önerilmiyor pek. Bahsettiğiniz damla allerji ilacı. Yan etkisi uyku sersemlik
Z

Zeynep K. ..

15 Temmuz 2025 20:59
Sebebini bulamadım doğduğundan beri hep huzursuz bir bebek uykusu hiç olmadı doğru düzgün
Ş

Şule Y.

15 Temmuz 2025 21:19
Gittiğim doktor bana da yazmıştı uyuyor mu diye sordu uyumuyor diyince bu damlayı yazdı , ben kullanmadım ama evet alerji ilacı ve yan etkisi uyumak . Neden uyumadığına odaklanın bence uyanıklık süresine uykuya geçerken ki açlık toktuğuna vb. Ben biraz bebeğimi gözlemleyince sorunu çözdüm. ( bu arada bebeğim 8 aylık 2-3 hafta önce grip oldu zaditen şurup verdi eczacı bunu sadece akşam kullanın uyku yapıyor dedi ama bebeğimde ters etki oldu gece uykusu sorunsuz olan çocuk uyumadı )
Z

Zeynep K. ..

15 Temmuz 2025 21:59
Ek gıdaya yeni geçtik sadece emziriyorum mamayla desteklemek istedim sütüm çok yok diye 3 tane mama denedim bir türlü kabul etmedi tam doymadığı için ekstra huzursuz ama haklısınız biraz daha üstünde duracağım düzenli saatler oluşturamadım bir türlü uyku konusunda belki o da etkiliyordur. Damlayı kullanma konusunda biraz tedirginim devam etsem mi bilmiyorum verdiğim gün daha sakin ve rahat gece uykusuna geçiyor ara ara vermediğim günler çok daha zor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir