Zaditen ile Hangi Ağrı Kesici Beraber Kullanılır
57 görüntüleme
S
Sümeyye Ö. S.
15 Temmuz 2025 18:15
23 haftalık kızım doğum kilosu 3,2kg 50cm , güncel kilosu 7,5 kg boyu 70 cm gelişimi güzel sağa sola dönüyor yüz üstünden sırt üstüne dönüyor, çığlık atıyor göz teması var bü bü gibi sesler çıkarıyor konuşmaya çalışıyor egzaması ve yumurta akı alerjisi var çam sakura da çocuk alerji ye takipliyiz, şuan haftada 3 gün hipokort kullanıyoruz kızarıklık olan yerlere ve zaditen 7 damla veriyoruz akşamları rahat uyuması için yüzünü kaşıyor çünkü. Bir kaç gündür uykuları çok bölünüyor saat başı neredeyse diş ağrısı çekiyor damağına parmağımla zeytinyağı ve karanfille masaj yapıyorum uyumadan önce emziriyorum rahatlasın diye gündüz soğuk uygulama yapıyorum fakat gece çok sık uyandığında calpol versem bir sıkıntı olur mu? Zaditenle calpol beraber kullanılır mı emin olamadım . Dün rota aşısının 2. Dozunu yaptırdım.Kısa sürede dönüş yaparsanız çok sevinirim. Bu platform için teşekkür ederim emeğinize sağlık.
H
Hilal D. ..
16 Temmuz 2025 10:08
Biz veriyoruz bir problem yaşamadık çok şükür 1 buçuk yaşında kızım bebekken de beraber verirdim
S
Sümeyye Ö. S.
16 Temmuz 2025 10:29
Teşekkür ederim Hilal hanım