Zaditen Damla

69 görüntüleme
B

Betül B.

8 Nisan 2026 05:25
Bebeğimin süt ve yumurta alerjisi var. Kaşıntıları çok oluyor. Doktorumuz Zaditen damlayı önerdi. Kullanmakta bi zararı var mı. Bebeğim 9 aylık
H

Hande S.

8 Nisan 2026 07:58
Ben 3 aylıktan beri kullanıyorum 7 aylık
B

Betül B.

8 Nisan 2026 08:00
Günlük mü kullanıyorsunuz. Kullanım şekliniz nasıl. Kiloya göre mi damla sayısını veriyorsunuz
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

8 Nisan 2026 08:00
Zaditen Damla Hakkında Bilgiler

Zaditen damla, alerjik durumlar için kullanılan bir ilaçtır. Bebeğinizin süt ve yumurta alerjisi nedeniyle kaşıntıları olduğunu belirtmişsiniz. Doktorunuz Zaditen damlayı önermişse, öncelikle doktorunuzun tavsiyelerine uymanızı öneririm.

Kullanım ve Yan Etkileri

Zaditen damla, genellikle alerji doktorları tarafından önerilen bir ilaçtır. Kullanım süresi ve dozu, bebeğinizin yaşına, kilosuna ve alerji durumuna göre değişebilir.

Yan etkileri arasında:
Uyku hali
Sersemlik
* Yorgunluk

gibi durumlar yer alabilir.

Uzun Süreli Kullanım

Uzun süreli kullanım konusunda doktorunuzla görüşmeniz önemlidir. Bazı kullanıcılar 3-5 gün kullandıktan sonra etki azalması olabileceğini belirtmişlerdir.

Öneriler

1. Doktorunuzun Tavsiyelerine Uyun: Bebeğinizin tedavisi için doktorunuzun önerdiği doz ve süreye uyun.
2. Kullanım Süresini Uzun Tutmayın: Gereğinden fazla uzun süre kullanmaktan kaçının.
3. Bebeğinizin Durumunu İzleyin: Bebeğinizin tepkilerini ve olası yan etkileri izleyin.

Bebeğinizin sağlığı için doktorunuzla yakın iş birliği içinde olun.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Zaditen Damla
2. Zaditen Damla Kullanan Var mı?
3. Zaditen Damla Kullanan Var mı? Doktor Yazdı.ilk Kez Kullanacağız.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
H

Hande S.

8 Nisan 2026 08:08

Betül Barkın

Günlük mü kullanıyorsunuz. Kullanım şekliniz nasıl. Kiloya göre mi damla sayısını veriyorsunuz

Günlük kullanmıyorum alerjis azdığı zaman kullanıyorum vucudunda kırmızılıklar çıkıyor o zamn bi kaç gün sadece kilosu kadar damla veriyorum
B

Betül B.

8 Nisan 2026 08:10
Banada doktor kaşıntısı dayanılmaz olduğu zamanlar kullan sadece demişti.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir