Zaditen

142 görüntüleme
Nur M. .

Nur M. ..

17 Aralık 2025 11:28
Zaditen kullanan var mı acaba ne için kullandınız burun akıntısı ve geniz akıntısı var da kullansam mı diye sormak istedim
Betül .

Betül ..

17 Aralık 2025 11:35
Kızım için kullandık.Alerjisi olduğu için doktor yazmıştı.Yabani ot ev tozu vs.Şuan ise deloday kullanıyoruz.Ama alerji tanısı koyuldu ise kullanın
Nur M. .

Nur M. ..

17 Aralık 2025 11:36
Yok alerji tanısı konmadı da doktor bize geniz akıntısı için vermişti
A

Ayşegül Ü.

17 Aralık 2025 11:40
Bize de doktor bugün verdi geniz akıntısı için. Eczacı da akıntının ilerlemesini önler dedi.
Gizem K.

Gizem K.

17 Aralık 2025 11:43
Benim bebeğimin gözüne d vitamini damladı dün elime vurunca gözüne yanlışlıkla kaçtı şişti kızardı gözünde kafasına doğru benek benek oldu alerjik bi bebek dedi o yüzden verdi dün verdim bende ilk defa
Ö

Öykü Ç.

19 Aralık 2025 23:57
Geniz akıntısı için kullanabılırsınız. Grip nezle oldugunda bende kullanıyorum. Yardımcı oluyor
Nur M. .

Nur M. ..

20 Aralık 2025 04:56
Ne kadar süre kullanıyorsunuz acaba
Ö

Öykü Ç.

23 Aralık 2025 23:20
Nur hanım şöle kilosuna göre kullanılıyor örnek verıyorum 11 kıloysa 11 damla 12 kıloysa 12 damla tabı yasda önemlidir muhtemelen. Grip tarzı bır durumda yogun genız akıntısı varsa 3 gun boyunca sabah 12 aksam 12 damla kullanıyorum. Üç gunden sonra sadece aksamları 12 damla kullanıyorum ben. 1 hafta kullanıyorum genellıkle. Zaten 2 haftadan fazla kullanmamak gerekıyor. Yanı doktorum 2 haftadan fazla önermıyorum demıstı aksi bı durum olmadıkca. Ayrıca doktorunuza sinupreti de sormanızı tavsıye ederım bıtkısel bır ılac grip dönemlerinde bogazı genız akıntısı için kullanıuorum. Memnunum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir