Yüzüstü Yatma

131 görüntüleme
S

Seray Z.

18 Haziran 2025 22:17
9 aylık kızım genelde yan veya yüzüstü yatıyor. Düzelttiğimde genelde uyanıyor. Yüzüstü bu aralar çok sıklaştı bir bakıyorum dönmüş. Tehlikeli diye okuyorum her yerde. Sorunu nasıl çözebilirim ?
G

Gamze Y.

18 Haziran 2025 22:33
Bebek kendi dönmeyw başladıktan sonra istediği gibi uyuyabilir ellemeyin diyor doktorlar 9 aylık olmuş annesi kendi kendini kurtarabilir merak etme ben 1 aylıkken kolik kızımı yüz üstü yatırmaya başladım şuan 6 aylık hala daha sırt üstü yarırdığımda defalarca uyanıyor yüzüstü rahat ediyor
N

Nur G. ..

18 Haziran 2025 22:35
Benimde bebeğim 7 aylık 2 haftadır böyle yatıyor takipledim sıkıntı olur mu diye öyle rahat ediyor ve zaten rahatsız olduğu zaman pozisyon değişikliğine gidiyor
S

Seray Z.

18 Haziran 2025 22:54
Çok teşekkür ederim
C

Cansu A. ..

19 Haziran 2025 04:27
Benimki de 9 aylık, birkaç gündür yüzüstü dönüp öyle yatıyor, ben sırtüstü koysam bile. Endişelenmeyin artık kendilerini kontrol ediyorlar.
Y

Yeliz Y.

19 Haziran 2025 07:34
3 aylık bebeğim gündüz sadece yüz üstü yatırırsam uyuyor başıno kontrol edebildiği için bırakıyorum bende mecbur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir