Yuzustu Uyuyan Bebek

87 görüntüleme
Y

Yagmur

8 Ağustos 2025 13:39
Merhaba 2 aylik bebegim surekli yuzustu uyumak istiyor. Sirtistu yattiginda hemen uyaniyor. Gunduzleri gozetim altindayken surekli bu sekilde uyumasi gelisimi acisindan bir problem olusturur mu?
B

Bahar K.

8 Ağustos 2025 13:58
Dönebiliyorsa sıkıntı değil ama kendi kendine dönemiyorsa gözetiminizde olması gerek
Esmanur B. .

Esmanur B. ..

8 Ağustos 2025 20:08
Sırt üstünden ise yan yatmayı deneyin. Kendi fikrim tabii ki . Bebeğim yan yatıyordu başka türlü evet en sağlıklısı sırt üstü yatmaktı ama maalesef bu şekilde sevmiyordu ve yan yatıyordu. Refleks uyandırıyordu . Yarım kundak deneyin sırt üstünde yatması için. Ama kendisini döndürmeyene kadar yüz üstü uyuması pek önerilmiyor. Bu nefes açısından da haliyle iyi değil. 🙏🏻🙂
S

Selin E.

8 Ağustos 2025 20:13
Benim bebeğim de böyleydi güvenli uyku için ideal değil ama sürekli uyanıyordu. Yan yatırdım dönmesin diye yan yatış yastığıyla sabitledim bir süre. Kundak hiç istemedi.
Esmanur B. .

Esmanur B. ..

8 Ağustos 2025 20:23
İlk ay dışında hiç bir şekilde kundak sevmiyordu söylediğiniz gibi yastıkla destek verdim . Lütfen sağ ve sol tarafa değiştirin :) kafa şekli için

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir