Yüzüstü Uyumak İstiyor
121 görüntüleme
A
Ayşe A.
14 Temmuz 2025 08:48
Hocam soru cevaptan da sordum burdan da sormak istedim bebeğim 3 aylık yan ve yüzüstü dönmeyi öğrendi ancak geri sırtüstü pozisyona dönemiyor henüz. Yan ve yüzüstü dönmeyi öğrendiği için sürekli öyle dönmek istiyor ve özellikle yüzüstü uyumak istiyor ben düzeltiyorum o geri dönüyor ve yüzüstü yatmayınca ağlıyo yanındayken yatırıyorum ama gece için ne yapmam lazım bilemiyorum bazı doktorlar da dönmeyi öğrendikten sonra müdahale edilmemeli diyor ama bizimki gibi bi dönmeden mi bahsediyorlar yoksa yeniden sırtüstü pozisyona gelecek şekilde tam dönmekten mi bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirim

Elif İ. D.
14 Temmuz 2025 12:33
Ben de aynı durumdayım tam denk geldi ne yapacağız acaba
A
Ayşe A.
14 Temmuz 2025 13:45
Gerçekten bilmiyorum biraz önce uyurken düz yatırmıştım sonra gittim bi baktım yüzüstü dönmüş alnından yatıyor bide sonradan kafasını çevirdi yanından ayrılmaya korkar oldum düz çevirince de çok sinirleniyor uyanıyor bi daha uyumuyo
B
Berna Ş.
16 Temmuz 2025 18:19
Aynı durumdayımmm. 3 ay 15 günlükken başladı dönmeye o günden beri hem yüz üstü uyumak istiyor hemde yatakta hareket ediyor kendini ittiriyor her yer korumalıklı tedirginim şuan 4 aylık oldu ne olacak böyle bilmiyorum umarım doğru yapıyoruzdur çünkü çevirdiğim zaman hemen ağlıyor uyanıyor
N
Nergiz G. ..
16 Temmuz 2025 18:54
Merhaba benim bebeğimde aynı Kafasini turltabiliyorsa sıkıntı olarak görmemisti bizimde doktorumuz zaten onlar kendileri nefen bile alamadıklarında yatis seklini alıyorlar hic endise etmeyin bence nasil istiyorsa oyle yatsin
B
Buket A.
17 Temmuz 2025 18:47
Benim bebeğim de aynı şekilde yüzüstünden sırt üstüne dönemşyor ve yüzüstü uyumayı çok seviyor ne yapmamız gerekiyor geri sırt üstüne döndürmemiz lazım mı ?
B
Betül B. ..
18 Temmuz 2025 03:18
Bebeklerde rahat ettikleri şekilde uyumak isterler kendilerini hareket ettirdikleri müddetçe sıkıntı yok takip edeceksiniz şekilleri gündüz işe gece uyuyuş şekilleri değişiyor benimkin de mesela 😅