Yüzüstü Uyuma
86 görüntüleme
E
Ece V.
27 Ocak 2026 20:10
Bebeğim 80 günlük sadece yüzüstü uyuyo sırt üstü uyutuğumuzda sıçrama ile kendini uyandırıyor kundak kabul etmiyor riskliolduğunu da biliyorum ama ne yapabilirim
C
Ceren ..
27 Ocak 2026 21:01
Benim bebeğimde öyle uyurdu hep
Sanırım moro refleksinden dolayı sırt üstü daha çok uyanıyorlar.
Yüz üstü biraz daha ağırlık oluyor hemen dönemedikleri için
Yüz üstü yattığından dolayı endişelendiğim ve biraz kusmalarımız olduğu için reflü yatağında yatırdım, uyuturken sırt üstü uykuya daldırdım ama uykuda döndüğünde müdahale etmedim
Sanırım moro refleksinden dolayı sırt üstü daha çok uyanıyorlar.
Yüz üstü biraz daha ağırlık oluyor hemen dönemedikleri için
Yüz üstü yattığından dolayı endişelendiğim ve biraz kusmalarımız olduğu için reflü yatağında yatırdım, uyuturken sırt üstü uykuya daldırdım ama uykuda döndüğünde müdahale etmedim
E
Ece V.
27 Ocak 2026 21:03
Bizimde reflümüz var reflü yatağı kullanıyoruz ama ne yaptıysak yüz üstünden vazgeçiremiyoruz
B
Busra N.
27 Ocak 2026 21:34
Benim bebegim 4 ay 5 günlük bizde ayni sekilde sirti yere değince uyaniyor resmen yaklaşık 2 aydir da yüzüstü yatiriyorum geceleri cok sukur bir sikinti yaşamadık yasamayizda dönmeye başlayınca kendisi dönerse sıkıntı olmaz diyorlar ama su an kendi başını rahatça çeviriyor kaldırıyor bende cok tedirgin oluyorum ama oyle daha rahat uyuyor
B
Busra N.
27 Ocak 2026 21:35
Benim bebegim 4 ay 5 günlük bizde ayni sekilde sirti yere değince uyaniyor resmen yaklaşık 2 aydir da yüzüstü yatiriyorum geceleri cok sukur bir sikinti yaşamadık yasamayizda dönmeye başlayınca kendisi dönerse sıkıntı olmaz diyorlar ama su an kendi başını rahatça çeviriyor kaldırıyor bende cok tedirgin oluyorum ama oyle daha rahat uyuyor