Yüzüstü Uyuma
79 görüntüleme
Ş
Şeyma H.
23 Kasım 2025 11:15
Kızlar bebeğim bu ayın sonunda tam 6 aylık oluyor 4. Aydan beri yüzüstü üuyumak için dönüyordu ama izin vermedim korktuğum için iki yanına yastık koydum mecbur ama son 4 5 gündür tekrar dönüp yüzüstü uyumak istiyor gece olduğu için asla cesaret edemiyorum korkuyorum bebeğinizi yüzüstü uyutuyormusunuz öyle uyusa daha uzun uyuyacak biliyorum ama korkuyorum
B
Buse K. ..
23 Kasım 2025 11:25
Benimkide öyle çok seviyor. Ancak doktorumuz gece önermedi. Ben de gündüzleri yüzüstü yatırıyorum. Kameradan hep gözetliyorum. 5 aylık oldu kızım. Yaklaşık iki aydır gündüzleri öyle daha rahat. Gecede hafif sırtını destekleyerek düz yatırıyorum. Dönmediği için farkında değil daha. Yani sizde sadece gündüzleri yatırın bence riskli sonuçta.Ama kendi dönüyorsa ellemeyin diyordu doktorlar o yüzden kendi doktorunuza sorun derim yine de.
B
Buse K. ..
23 Kasım 2025 11:26
Kendi başını çeviriyor benim kızım bu arada rahatsız olduğu zaman ama ben de gece cesaret edemiyorum malesef. O yüzden gündüz de o uyurken uyuyamıyorum🥲
Ş
Şeyma H.
23 Kasım 2025 11:27
Gündüzleri kucağımda uyuyor maalesef beşiğinde uyusa bende karışmam izlerim ama gece korkuyorum doktoruma sordum kendini kurtarır dedi dediğiniz gibi riskli kendisi dönüyor maalesef uykularını bölüyor bu yüzden sık sık uyanıyor🥲 ne zor ya bu durum
B
Buse K. ..
23 Kasım 2025 11:39
Gündüz ben de kucağımda uyutuyorum sonra yüzüstü yatiriyorum kalkıyor bazen tekrar tekrar deniyorum. Gündüzleri alıştırmaya çalışın. Gece belki bu kadar dönmek istemez. Ama ne olursa olsun bu hareketleri dönmeleri her türlü onları uyandırıyor. Malesef çok zor bir durum.. benimkide yüzüstü yatarken kollarını yanına alıp yüzüne götürüp götürüp uyandırıyor
S
Sena S.
23 Kasım 2025 12:10
Benim bebeğim 4 aylik yüzüstü cok rahat uyuyor baş boyun gücü önemli bence biliyorum doktorlar önermiyorlar ama sırtüstü yarim saate bir uyaniyor saginda solunda yüzünü kapatacak bir sey yoksa bebeğinizin bas boyun gücü yerindeyse yatirilabilir bence ya her bebek farklı sırtüstü yattığında kusmugunda bogulacak oldu mesela benimki o yuzden ben yüzüstü daha güvenli buluyorum zaten yumuşak, içine gömülecek bir yatagi yok gayet sert
Z
Zehra Ö. E.
23 Kasım 2025 12:26
Benimki dönmeye başladıktan sonra hep yüzüstü uyudu 2 yaşında hala düz koyarım yüzüstü uyanır 🤣