Yüzüstü Uyku

139 görüntüleme
M

Melda E.

15 Mart 2026 09:12
Bebeğim 5,5 aylık gece uykusuna sırt üstü yatırıyorum kendisi yüzüstüne dönüyor. Kolunu kurtarıyor, kafasını yan çeviriyor ama tek sıkıntı yüzüstü yatınca çiş bebek bezinden çıkmış oluyor uyku tulumuna kadar ıslanıyor. Buna çözümü olan var mı?
T

Tuğba B. ..

15 Mart 2026 09:15
Hiç öyle bir sorun yaşamadım bezde sıkıntı olabilir yada ayına göre küçük bez kullanıyor olabilirsiniz
M

Melda E.

15 Mart 2026 09:16
Prima kullanıyorum 3 numara bebeğim de yaklaşık 8kg civarı. Önerebileceğiniz başka bir bez var mı?
A

Ayşe G.

15 Mart 2026 09:32
Ben molfik kullanıyorum kolay kolay sızdırma olmuyor daha hiç pişik de yapmadı. Gece sadece 1 kere değiştiriyorum bazen de hiç değişmeden sabah oluyor
Çağla Y.

Çağla Y.

15 Mart 2026 09:35
Benim kızımda da 3. Aydan beri yuz ustu uyuyor baska türlu imkanı yok uyumaz ben sırt üstü yatırıyorum o uykusunda dönüyor suan 10. Aylık hala aynı bence bezden kaynaklı sorununuz
M

Melda E.

15 Mart 2026 09:36
Ayşe Gür
Ben molfik kullanıyorum kolay kolay sızdırma olmuyor daha hiç pişik de yapmadı. Gece sadece 1 kere değiştiriyorum bazen de hiç değişmeden sabah oluyor
Ben uykusu açılmasın diye hiç değiştirmiyorum hoş sırt üstü yatarken böyle bir sorun olmuyordu. Teşekkür ederim
M

Melda E.

15 Mart 2026 09:37
Çağla Yormaz
Benim kızımda da 3. Aydan beri yuz ustu uyuyor baska türlu imkanı yok uyumaz ben sırt üstü yatırıyorum o uykusunda dönüyor suan 10. Aylık hala aynı bence bezden kaynaklı sorununuz
Siz hangi marka kullanıyorsunuz?
N

Nur ..

15 Mart 2026 09:39
Benim bebeğim de yüzüstü dönüyo ama ben gece hiç değişmem sleepy 3 kullanıyorum ve çok da memnunum
Çağla Y.

Çağla Y.

15 Mart 2026 09:40
Melda Erol
Siz hangi marka kullanıyorsunuz?
Sleepy külot bez kullanıyorum ben 5 numara 9.500 kg
F

Fatma S.

15 Mart 2026 09:42
Melda Erol
Prima kullanıyorum 3 numara bebeğim de yaklaşık 8kg civarı. Önerebileceğiniz başka bir bez var mı?
4 numara bez deneyin benim kızım 7 aylık 7 kilo 4 numara bez kullanıyorum
Çağla Y.

Çağla Y.

15 Mart 2026 09:44
Birde üşüdükleri zaman da çok bez taşıyor aklınız da bulunsun uyku tutumları bazen terletiyor oda ısısına uygun olmadığında teri üzerinde sogudugu icin de üşüyorlar bu durumda çok çiş taşıyor
M

Melda E.

15 Mart 2026 09:47
Çağla Yormaz
Birde üşüdükleri zaman da çok bez taşıyor aklınız da bulunsun uyku tutumları bazen terletiyor oda ısısına uygun olmadığında teri üzerinde sogudugu icin de üşüyorlar bu durumda çok çiş taşıyor
Çok teşekkür ederim genelde emzirirken ensesini ve göğsünü kontrol ediyorum ne çok sıcak ne çok soğuk oluyor. Uyku tulumuna nedense pek güvenemiyorum 😊
Çağla Y.

Çağla Y.

15 Mart 2026 09:50
Melda Erol
Çok teşekkür ederim genelde emzirirken ensesini ve göğsünü kontrol ediyorum ne çok sıcak ne çok soğuk oluyor. Uyku tulumuna nedense pek güvenemiyorum 😊
Bir kaç gün tulum giydirmeden deneyin bakalım o zaman anlarsınız bezden mi kaynaklı yoksa tulumdan mı :)
T

Tuğba B. ..

15 Mart 2026 10:26
Melda Erol
Doğdupundan beri molfix kullanıyorum aşırı memnunum 11 aylıl oğlum hiç sızma yaşamadım gece de altını değiştirmem kaka yapmadıysa
T

Tuğba B. ..

15 Mart 2026 10:28
Ayrıca tulumla yüz üstü yatıyor
N

Nurhan Y.

15 Mart 2026 10:30
Yüzüstü uyuduğunda uzun süre kaldığı için boynunda ve yüzünde sıkıntı olabiliyor benim bebeğim de yüzüstü uyuyordu tek taraf uyudu şuan oturunca boynunu tek tarafa yatırıyor böyle bir problem yaşayan oldu mu
T

Tuğba B. ..

15 Mart 2026 10:34
Nurhan Yazıcı
Yüzüstü uyuduğunda uzun süre kaldığı için boynunda ve yüzünde sıkıntı olabiliyor benim bebeğim de yüzüstü uyuyordu tek taraf uyudu şuan oturunca boynunu tek tarafa yatırıyor böyle bir problem yaşayan oldu mu
Bebeğiniz kaç aylık uykudayken kafasını hep sağa yatırıyorsa sola dönderin bol tumy time düzelir inş
N

Nurhan Y.

15 Mart 2026 10:36
4.5aylık evet şimdi hiç yatırmıyorum yüzüstü egzersizle düzeldi biraz daha
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir