Yüzüstü Uyku

76 görüntüleme
G

Gizem S.

24 Haziran 2025 20:14
Bebeğim 1.5 aylık asla sırt üstü uyuyamıyor 5 dk sonra uyanıyor. Yüzüstü saatlerce uyuyor ama tehlikeli olduğu için ben devamlı başında durmak zorunda kalıyorum. Bebek kafasını kaldırabiliyor ama yine de tehlike oluşturur mu?
K

Kübra Y.

24 Haziran 2025 20:24
Ben ilk kızımda bir aylıktan sonra basladım gündüzleri öyle yüz üstü yatırmaya cok rahattı uzun uyuyodu gecede 3 aydan sonra yatırdım ara ara kontrol edersk simdi ikizlerim var 2 aylık dua ediyorum yüz üstü yatsınlar diye hic yatmıyolar büyük nimet yüz üstü kontrol ederek sende yatır canım o sırada dinleniyo insan cok iyi oluyp
Ö

Özge Ö. A.

12 Ağustos 2025 14:54
Benim de bebeğim 50 günlük. Sırtüstü yatınca elleriyle sürekli kendini uyandırıyor Yaz sıcaklarında kundak yapmak mümkün değil o sebeple doktorumuza danışarak yüzüstü yatmasında sorun bulmadık. Eğer yüzüstü yattığında kafasını sağa sola çevirebiliyorsa ve rahatsa bırakın yatsın demişti doktorumuz. Ben bu zamana kadar çok şükür sorun yaşamadım. Şunu deneyebilirsiniz yüzüstü yatırıp derin uykuya geçtiğini anladıktan sonra sırtüstüne çevirin. Ben arada bu şekilde yapıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir