Yüzüstü Dönme

221 görüntüleme
S

Selin A.

30 Haziran 2026 15:29
Merhabalar. 5.5 aylık kızım bundan 1-2 hafta öncesine kadar çok rahat yüzüstü dönüyordu. Son birkaç gündür yan dönüyor ama yüzüstü dönmeyi bıraktı galiba neden olabilir?
Melek M.

Melek M.

30 Haziran 2026 16:06
Büyük ihtimalle canı öyle istiyordur biz de böyle bir durum yaşamıştık 😂
S

Selin A.

30 Haziran 2026 16:09
Melek Möngü
Büyük ihtimalle canı öyle istiyordur biz de böyle bir durum yaşamıştık 😂
Allahım ya 😄
E

Esra Ş.

30 Haziran 2026 20:58
Benim oğlum 4,5 aylıkken hem yüz üstü hem sırt üstü dönmeye başlamıştı, birkaç hafta döndü sonra bir anda bıraktı. 6,5 aylık olana kadar dönmedi. Döndürme egzersizleri yaptırmaya çalışınca da sinirlenip ağlıyordu. Doktoruna sordum, muayenesi gayet iyi, şuan canı istemiyordur, tercih meselesi dedi 😅 şimdi 7,5 aylık, sürekli dönmek istiyor, durduramıyorum. Kızınızın büyüme ve gelişimi doktorunuzun muayenesine göre iyiyse hiç endişe etmeyin bence, bebişlerin de kendi karakterleri var çünkü 😊
S

Selin A.

30 Haziran 2026 23:50
Esra Ş
Benim oğlum 4,5 aylıkken hem yüz üstü hem sırt üstü dönmeye başlamıştı, birkaç hafta döndü sonra bir anda bıraktı. 6,5 aylık olana kadar dönmedi. Döndürme egzersizleri yaptırmaya çalışınca da sinirlenip ağlıyordu. Doktoruna sordum, muayenesi gayet iyi, şuan canı istemiyordur, tercih meselesi dedi 😅 şimdi 7,5 aylık, sürekli dönmek istiyor, durduramıyorum. Kızınızın büyüme ve gelişimi doktorunuzun muayenesine göre iyiyse hiç endişe etmeyin bence, bebişlerin de kendi karakterleri var çünkü 😊
İçimi rahatlattınız, çok teşekkür ediyorum ☺️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir