Yüzünü Kapatarak Uyuyor
55 görüntüleme
A
Aysun M. ..
14 Haziran 2025 06:56
Merhaba, bebeğim şuan 12 haftasında doğduğundan beri karanlıkta daha rahat uyur diye gözlerini, yüzünü kapatarak yatırdım hep şimdi gündüz gece döngüsüe alıştırmak istiyorum ama gözünü kapatmasam uyumuyor hep etrafı seyrediyor nasıl alıştırabilirim ve yine gürültüye hiç alışık değil benim kendi evim sessiz sakin bir ev doğası gereği buna alıştı geçen gün davete gittiğimizde ortam kalabalıktı haliyle çok ses vardı uykusu vardı onu evin en sessiz ve karanlık odasında uyuttum uyandığında babası gitti aldı ve sanırım uyku sersemliğinin verdiği etkisi de olabilir gürültü ortam onu çok korkuttu krizlere girdi bütün gece asla susturamadık apar topar eve geldik beşiğine koyar koymaz rahatladı ve tekrar uykuya daldı bu durumlardan nasıl kurtulacağım bir tecrübesi olan var ise benimle de paylaşsın çünkü yakında şehir değiştirip bir süre farklı bir yerde kalacağız ve gideceğimiz yer yine çok kalabalık olacak
M
Melike A. ..
14 Haziran 2025 11:02
Böyle bi durumum olmadı oğlum doğduğu andan beri evde hep ses vardı alışsın sese diye televizyonu falan açardım evdeyken sizde deneyebilrsinz evinizde farklı odalarda uyutmaya çalışın birazda