Yüzünde ve Vücudunda Kırmızı Döküntüler

49 görüntüleme
M

Melek B.

9 Aralık 2025 13:44
 Bebeğim beş aylık üç aydır yüzünde ve vücudunda kırmızı döküntüler oluyor cildi kuru ve kaşınıyor.
 Alerji testi yaptık yumurtanın akı çıktı ama sonra üniversite hastanesine yönlendirildik orada kan ve tekrar alerji testi yapıldı çok şükür temiz çıktı. Ara ara artıp azalıyor yani aylardır çocuğumun yüzünü temiz göremedim sürekli kızarık bazen kaşıntıdan yırtıyor😞 doktora gidip geliyoruz sürekli ama yani hoca da bir şey anlamadı sadece hipokort ve bactroban kullandık o da yani kalıcı bir çözüm değil. Ara ara kakası mukuslu.
1.5 ay süt diyeti yaptım
Bir aydır yumurta tahin yer fıstığı diyeti yapıyorum ama sonuç gene aynı
Aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi nasıl geçirdiniz siz de aynı durumu yaşadınız mı
Ö

Özlem P.

9 Aralık 2025 14:18
Aynısı benim8 aylık kızımdada oldubu alerji değil herkes alerji yediğinden fln kaynaklıdır fln dedi kanları temiz çıktı aynu mukuslu kaka ve vicudunda yizünde kızarıklar oldu bu viral enfeksiyon oluyor doktorumuz bize stiderm diye bi krem yazdı sabah akşam vicuduna sürdüğün zaman geçiriyor direk bide 2 güne bi banyo yaptırın hiçbirşey kalmaz allahın izniyle çünkü bende çok korktum hastanede fln yaptık boş boşuna ama eğer çoçuk beslenmesi iyiyse korkmayın bu ilaçla kendiliğinden geçer inş
M

Melek B.

9 Aralık 2025 19:22
On gündür 2-3 günde bir yıkamaya çalışıyorum üniversite hastanesindeki doktor da öyle söyledi sık yıkamaya çalış dedi yüzünde azalma oldu ama tamamen geçmedi vücudunda da yani artıp azalıyor ara ara
Sizinki ne kadar sürede geçti tamamen

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir