Yüzünde Geçmeyen Kızarıklık

265 görüntüleme
B

Burcu İ.

17 Mayıs 2026 06:12
Yüz bölgesinde tahriş sebepli gözüken kırmızılık asla geçmiyor.
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
17 Mayıs 2026 14:37
Merhaba, nemlendirmeyi deneyin benim bebeğimde eldivenleri ile yüzünü çok tahriş etmişti ve halende ediyor cilt doktoru vazelin önermişti saf olduğu için ama vazelin nemlendirmiyor sadece tahribatı gideriyor hem vazelin hemde sürüyorum tahrişi biraz rahatlayınca nemlendirici sürüyorum ( bir ara o kadar çoktu ki hipokort yazdı bazen sürüyorum kızarıklık gidiyor ama kortizonlu olduğundan çok önermiyorum).
B

Burcu İ.

17 Mayıs 2026 14:42
Hatice Erol
Merhaba, nemlendirmeyi deneyin benim bebeğimde eldivenleri ile yüzünü çok tahriş etmişti ve halende ediyor cilt doktoru vazelin önermişti saf olduğu için ama vazelin nemlendirmiyor sadece tahribatı gideriyor hem vazelin hemde sürüyorum tahrişi biraz rahatlayınca nemlendirici sürüyorum ( bir ara o kadar çoktu ki hipokort yazdı bazen sürüyorum kızarıklık gidiyor ama kortizonlu olduğundan çok önermiyorum).
Ya evet alerji de değil sürekli pütürlü kırmızı mustelanın atopik kremi iyi geliyodu artık o da gelmiyo teşekkür ederim vazelini denememiştim yüz için ayrı oluyo mu
B

Burcu İ.

17 Mayıs 2026 14:42
Hatice Erol
Bir de hangi nemlendirici
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
17 Mayıs 2026 14:45
rica ederim, eczaneden aldım adı samila sadece vazelin olanından, bende mustela atopik kullanıyorum bioderma serisini deneyeceğim çok kuru ciltler için olan atopik serisini. İyi gelmeme sebebi tahriş olmasıymış öncesinde biraz tahribat onarılırsa ve güzel nemlenirse hiç bir şeyi kalmayacaktır 🌸 elleri durmuyor ki sürekli ya suratta ya ağızda 😊
B

Burcu İ.

17 Mayıs 2026 14:46
Hatice Erol
rica ederim, eczaneden aldım adı samila sadece vazelin olanından, bende mustela atopik kullanıyorum bioderma serisini deneyeceğim çok kuru ciltler için olan atopik serisini. İyi gelmeme sebebi tahriş olmasıymış öncesinde biraz tahribat onarılırsa ve güzel nemlenirse hiç bir şeyi kalmayacaktır 🌸 elleri durmuyor ki sürekli ya suratta ya ağızda 😊
Bizim öyle değil aslında büyük ihtimal uyurken yapıyo diye düşünüyoruö gün içinde tahribat yapıcağı bişey yapmıyo. Alerji de olduğunu düşünmüyorum farklı yerlerinde de olurdu öyle olsa
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
17 Mayıs 2026 14:48
Öyledir tabi, bizimkide uyurken yapıyor rahatlatıyor birde böyle deneyin bakalım vazelinin ayrıca yüz diye olanı yok bildiğimiz saf vazelin olursa olur marka önemli değil bu arada
B

Burcu İ.

17 Mayıs 2026 16:50
Hatice Erol
Öyledir tabi, bizimkide uyurken yapıyor rahatlatıyor birde böyle deneyin bakalım vazelinin ayrıca yüz diye olanı yok bildiğimiz saf vazelin olursa olur marka önemli değil bu arada
Çok teşekkürler tavsiyelerinizi uygulayacagim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir