Yüzümde Büyük Sivilceler Çıkıyor
66 görüntüleme
İ
İ. S.
13 Nisan 2026 17:27
Sizlerde doğumdan sonra böyle şeyler yaşadınız mı. Çünkü yüzüm lekelenme aşırı şişlik sivilce vs çıkıyor. Sinirlerim bozuluyor buna ve her şey zorken birde kendime bakınca ayrı canım sıkılıyor. Bazen eski beni özlüyorum. Bebeğim oldu alışma süreci vs . Ama bedeniminde böyle olması sebebi ney bilmiyorum. Önerisi olan var mı ???
M
MK ..
13 Nisan 2026 17:42
Benimde öyle maalesef erkek çocugu güzellik verir derler bende tam tersi oldu hamileliğin sonuna doğru ve doğumdan sonra sivilce çıkıyor dokunmadığım halde lekesi kalıyor aynada kendimi görmek istemiyorum önerisi olan varsa bende açığım bir kaç cilt bakım ürünü denedim ancak hiç faydası olması
İ
İ. S.
13 Nisan 2026 18:35
Bende denedim ama çocuk emzirince her şeyi de kullanamıyor insan. Benimki kız çocuğu. Resmen benler et benler vücudumda arttı neyse onlara yapacak bir şey yok ama. Birde sivilce leke vs . Cidden dışarı çıkmak istemiyorum aynaya bakmak istemiyorum.
A
Alya
13 Nisan 2026 22:30
Malesef aynı sorun bende de var ergenlik döneminde çıkarmadığım sivilceyi doğumdan sonra çıkardım
E
Ece ..
15 Nisan 2026 23:17
Bende de oldu, ben yüzüme çocuğumdan kalan anne sütü sürmeye başladım inanılmaz işe yaradı, hem sivilcelerim geçti hem cildime botoks etkisi yaptı tavsiye ederim.
İ
İ. S.
15 Nisan 2026 23:39
Birde bunu deneyelim süt kalırsa bakalım