Yüzdeki İsilik ve Sivilceler

87 görüntüleme
F

Fatma

5 Aralık 2025 13:38
27 günlük bebeğim ve yüzü pürüzsüz değil😢 sivilce ve isilik gibi benmle aynı durumda olan var mı? Varsa önerileriniz neler?
M

Merve C.

5 Aralık 2025 13:49
Benimde olmuştu kendiliğinden geçiyor
K

Kübra A.

5 Aralık 2025 13:54
Zamanla kendiliğinden geçiyor
Z

Zuhal E.

5 Aralık 2025 14:02
kaynamış soğumuş su ile hergün temizleyebilirsniz ben çok pütürlü olan yerlerine krem veya sudokrem sürüyoduö bazen ama zamanla geçiyor (dış dünyaya adaptesürecinde olması cok normal)
A

Ayşegül Ü.

5 Aralık 2025 14:28
Çok normal. Zamanla geçecek merak etmeyin 🌻🤍🙏🏻
F

Fatma

5 Aralık 2025 14:38
Tesekkur ederim☺️
E

Eylem Y.

5 Aralık 2025 20:36
Bizde de oldu , alerji mi diye yumurta diyeti filan yaptım geçmedi o yüzden tekrar yemeye başladım ,bezlerini kontrol ettim hep kakada mukus veya idrarda kan filan yoksa alerji değil dedi doktorlar biraz gövdesine de yayıldı krem önerdiler onu aldım filan ama sonra kendiliğinden 50. Gün gibi geçmeye başladı
Krem ilk Mustela stelatopia intense kullandım aynı şekilde bunun şampuanı da aldım
Sonra bioderma intensive baume kullandım ki bunu çok beğendim bunun sayesinde geçmiş olabilir bence önce pamukla yüzü sildim cilt nemlenince kremi sürdüm sabah öğle akşam günde üç kere yaptım
Nette görsellere bakıp karar verin toksik eritem mi
Yenidoğan sivilcesi mi
Anne sütünden kaynaklı besin alerjisi mi (bu tüm vücutta oluyor kaka da mukus bezde kan olabilir )

Tabi kremlerden değil kendiliğinden de geçmiş olabilir ben yaptığım şeyleri söyledim inşallah sizinki de kısa sürede geçer

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir