Yüzde Geçmeyen Döküntü
74 görüntüleme
S
Sıla s. ..
3 Ocak 2026 21:05
Arkadaşlar merhaba yardımcı olursanız sevinirim . Bebeğim6 ay 10günlük sadece anne sütü içiyor . 2,5 3 aylıktan beri ağız çevresinde çene yanaklar bıyık kısmında devamlı geçmeyen döküntü var silik gibi kırmızı kırmızı son günlerde boynundada oluyor . Alerji doktorunda götürdük test yaptık herhangi bir besine çıkmadı . Kendi doktpruda alerjiye yönlendirmişti. Mustela nemlendiricide sürüyorum devamlı sizde neden olabilir başına gelen var mı çaresiz kaldım çoçuğj göründükçe moralim bozuluyor peluş giydirmiyorum yumuşatıca kullanmıyorum . Dişten dolayı mı sizce 2,5 3 aylıkken diş döküntüsü olsaydı başlar mıydı ??
B
Burcu D.
3 Ocak 2026 21:12
Merhaba,bebeğim şuanda 9 aylık bende de aynı sorun olmuştu. Siz kendi yediklerinizi gözden geçirmelisiniz. Paketli ürünler, şeker, hamur işi vb. Gibi basit karbonhidrat yiyecekleri listenizden çıkarmalısınız. Her öğünde bol protein içeren denge menüler oluşturmalısnız. Ancak o zaman bebeğinizin cildinde düzelme olacaktır. Sevgiler
S
Sıla s. ..
3 Ocak 2026 21:13
Teşekkür ederim. Sizde düzelme oldu mu acaba ?
C
Cennet C.
3 Ocak 2026 21:27
Benim kızımdada olmuştu doktorumuz deterjanını değiştirmeyi dene demişti ve işe yaramıştı
S
Sıla s. ..
3 Ocak 2026 21:56
Denedim bende işe yaramadı deterjan artık çok çaresiz kaldım
B
Burcu D.
4 Ocak 2026 15:26
Evet oldu temiz beslenince düzeliyor. Ama çoğu zaman tatlılara ve çikolatalara dayanamıyorum. Özellikle bende fıstık ezmesi, tahin ve çikolatayayiyince, bebeğimin çene ve yanakları ağız kenarları ve göz altlarında isilik gibi döküntü oluyor.
S
Sıla s. ..
4 Ocak 2026 15:31
Benimkinde aynı gözdede oluyor deneyeceğim mutlaka