Yüz Üstüne Dönüyor
90 görüntüleme
İ
İrem K.
19 Temmuz 2025 04:50
3ay 1 haftalık bebeğim 2.5 aydan beri tek tarafından yüzüstüne dönebiliyor. Son 3-4 gündür gece sürekli yüzüstü yatmak istiyor. Sırtına çeviriyorum hemen geri dönüyor. Ne yapabilirim
S
Selen K. B.
19 Temmuz 2025 05:09
Benim kızım da 3 aylıkken döndü, müdahale etmiyorum bu şekilde uyumayı seviyor, Osman bey'de yatağa sırt üstü bırakın Eğer dönerse müdahale etmeyin diye tavsiyede bulunuyordu zaten
M
Mehtap Ö.
19 Temmuz 2025 05:34
Benimde oğlum o şekilde bir süre uyudu asla sırt üstü yatmak istemiyordu yırtıyordu kendini ağlamaktan bende serbest bırakmıştım sürekli kontrol ediyordum sanırım yüz üstü yatmada sırt kasları da gelişiyormuş sizde zorlamayım bi süre sonra kendi bırakır farklı farklı uyku pozisyonlarını deniyorlar sanırım
A
Ayşe A.
19 Temmuz 2025 21:07
Benim oğlum da 3 aylık ve dönmeyi öğrendiğinden beri ne zaman sırt üstü yatırsam anında yüz üstü dönüyor ilk zamanlar müdahale ediyordum uyanıksa eğer hemen geri dönüyordu uyuyorsa da çevirdiğimde uyanıp ağlıyordu. Ama artık müdahale etmiyorum sık sık kontrol ediyorum burnu kapanmış mı diye ama kafasını da kaldırabiliyorsa zaten çok sorun olmuyo şimdi sürekli öyle yatıyor ve işin garibi uyku süreleri uzadı :) gündüzleri hiç uyumuyordu oğlum burda sa defalarca konu açmıştım hatta gündüz uykusu yok diye şimdi yüzüstü yatmayı öğrendiğinden beri gündüzleri uyumaya başladı ve baya uyku döngüsünü tamamlıyor bir uzun öğle uykusu mutlaka uyuyo tabi yüzüstü uyumayla alakalı mı bilmiyorum ben ona yoruyorum ama 😊