Yüz Üstü Yatma

75 görüntüleme
A

Aleyna K.

12 Ağustos 2025 03:51
Bebeğim 5 aylık dönmeyi öğrendi sırt üstünden yüzüstüne dönüyo gece de dönmüş sabah yüz ustu yatarken buldum yüz üstü yatması sakıncalımı dır ?
Fadile B.

Fadile B.

12 Ağustos 2025 04:18
Bebekler dönmeyi öğrendikten sonra uyudukları pozisyonları bozmayın diyorlar :)
Feride Y.

Feride Y.

12 Ağustos 2025 04:30
Merhaba Aleyna hanım doktorlar yüz üstü uyumalarının sakıncalı olduğunu söylüyorlar ama bebek ısrarla yüz üstü uyuyorsa sık takip ile uyumasında sorun olmadığını dile getiriyorlar. Benim oğlum da beş buçuk aylık ve üç buçuk aylık olduğunda yüz üstü uyumaya başladı döndürdüğümde ise uyanıp ağlıyordu. Bende ilk zamanlarda boğulmaması için sık sık takip ettim şimdi ise daha büyük olduğu için öyle bir tehlike yok aynı şey sizin bebeğiniz için de geçerli ☺️ Ama doktorların bahsettiği tehlike boğulma değil daha ciddi bir şey diye biliyorum
Canısı K.

Canısı K.

12 Ağustos 2025 05:30
Benim bebeğimde 4.5 aylık iki gecedir kendini döndürüp uyuyor vaziyette buluyorum düzeltip yatırdığımda ise sinirlenip ağlama krizine giriyor dokunmamam mı gerekiyor bu aydan sonra tehlike oluşturur mu
E

Ebru G.

12 Ağustos 2025 06:03
Merhaba benim bebeğim 1. Ayından sonra sürekli yüz üstü uyudu çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı öyle çol daha rahat uyudu elleriyle kendini uyandırmadı kafalarınıda artk rahat şekilde döndürdükler için sıkıntı olcağını düşünmüyorum ama yattığı yerin düz ve biraz sert olmasına dikkat etmelisiniz
Fatma U.

Fatma U.

Uzman Psikolog

12 Ağustos 2025 06:13
Bebeğinizi uykuya daima sırtüstü yatırmayı düşünebilirsiniz. Eğer kendi kendine dönebiliyor ve yüzünü yataktan rahatça kaldırabiliyorsa, onu sırtüstü pozisyona geri çevirme ihtiyacınız olmayabilir. Bu, onun kendi kendine güvenli bir pozisyon bulabileceği anlamına gelebilir. Yatağında yastık, yorgan gibi boğulma riski oluşturabilecek nesnelerin olmadığından emin olmanız önemlidir. Bebeğinizin güvenli bir uyku ortamında olması her zaman önceliğiniz olabilir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir