Yüz Üstü Uyuma İsteği ve Uyanma

92 görüntüleme
H

Hediye D. ..

28 Kasım 2025 20:52
Kızım yedi buçuk aylık son 2 aydır sürekli yüz üstü yatma isteğinde.Uyutup yatırdığım zaman hemen on saniye içerisinde yüz üstü dönüyor.Önceleri korkuyordum engel olmaya çalışıyordum ama engel oluncada ağlayıp uyanıyordu. Şimdi engel olmuyorum ama döner dönmez rahat edemeyip bir iki dakika içerisinde yine uyanıyor. Kucağıma alıp uyutuyorum, yatıyorum yine aynı. Gece boyu kaç kere yaşıyoruz bu tekrarı bilmiyorum . Dala Dala hiç uyumuyor. Bi çözüm yolu bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
G

Gizem T.

28 Kasım 2025 21:00
Merhabalar 🥰 benim oğlumda 7.ayinda yüz üstü uyumaya başladı. Bu süreci bizde 1 2 ay boyunca yaşadık. Rahat nefes alıp verebiliyorsa müdahale etmedim. Uyanınca yatağında sırtına pış pış yaptım ya da emziğini o an verdim. Süreci bu şekilde geçirdik ve yüz üstü uyumaya isteğinden vazgeçti bir süre sonra. En güzeli kucağa almadan yatakta uyumasını sağlamak oldu bizim için. Diğer türlü hem bebek için hem ebeveyn için çok zorlayıcı olabiliyor. Geçeceğini bilin bu da bir süreç ❤️
H

Hediye D. ..

28 Kasım 2025 21:06
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Kızım ne yazık ki ne emzik ne biberon kabul etti emzik kullanamıyorum. Pışpışlayıp uyutmayı çok denedim ama uyanır uyanmaz feryat figan ağlıyor ağlaması durmayınca da mecbur kucağıma alıyorum . Temasla uyumaya alıştı ne yazık ki . Gündüz uykuları da ya kucağımda ya ayağımda yatağa yatırdığım an uyanıyor. Ne gece ne gündüz huzurlu uykumuz var. Doğduğundan beri uyku ne yazıkki en büyük problemimiz
S

Satı N. N.

28 Kasım 2025 21:49
Merhaba 🥰
Oglum suan 9 aylık. Dediginiz seyleri birebir yasadik. Biraz sabir gerektiriyor. Yaklasik 1 ay surdu bizim. Simdi yine yuzustu uyuyor. Cok yorucu bi surec ama geciyor 😊
Oğlumda hiç emzik almadı anne sutude yoktu hep mamayla beslendi. Simdi bile kucakta yada ayakta uyuyor yatagina koydugum an uyaniyordu. 2 hafta once yer yatagi.yaptim ve ayaklarimda sallayip o sekilde birakiyorum . Belki sizede cozum olabilir 😊
S

Sevgi K.

28 Kasım 2025 21:51
Benim oğlumda öyle yatıyor poposunu kaldırıyor anladımki gazı oluyor ve hala kendilerini anne karnında zannediyorlar zaten büyüdükçe hareketleri ve dönmeleri değişecek
H

Hediye D. ..

29 Kasım 2025 08:31
Satı Hanım, Sevgi Hanım ikinize de verdiğiniz bilgi ve tavsiyeler için çok teşekkür ederim. Bakalım inşallah zamanla düzelir diyeyim o zaman😀

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir