Yüz Üstü Uyuma
97 görüntüleme
S
Sena S.
2 Temmuz 2025 04:54
Bebeğim 3.5 aylık ve yatırdığım zaman sürekli dönüp yüz üstü uyumaya devam ediyor. Ne kadar düzeltip sırt üstü yatırsam da tekrar ve tekrar dönüyor. Uzun süre yüz üstü uyumasında bir zarar var mıdır? Varsa eğer nasıl bir çözüm üretebilirim?
E
Elif C. A.
2 Temmuz 2025 05:04
3,5 aylık dönmesine çok şaşırdım maşallah. Ben baş kontrolü yapabildiği zamandan sonra kendim gündüzleri yüzüstü yatırdım kameradan takip ettim. Eğer siz istemiyorsanız yastıklarla sıkıştırabilirsiniz
A
Aslı B. K.
2 Temmuz 2025 05:18
Bildiğim kadarıyla aktif dönemeyen yani rahatsız olması durumunda tekrar sırtüstüne dönemeyecek Bebeklerin yüzüstü uyuması sakıncalı. Her seferinde düzeltmek gerekirmiş

Senem A.
2 Temmuz 2025 06:43
Benim bildiğim biz her zaman sırt üstü yatırıyoruz ancak dönüyorsa müdahale etmiyoruz benim kızım 3 ay 7 günlük daha ve yaklaşık 15 gündür ben sırt üstü yatırıyorum dönüp yüzüstü uyuyor müdahale etmiyorum

Ayşenur E. ..
2 Temmuz 2025 07:15
Siz yinede mümkün olduğunca dikkat edin ve sırt üstü yatmaya alıştırın derim. ABÖS olmasını hiç istemeyiz lütfen bu konuyu araştırın özellikle 1 ila 4 aylıkken bu şekilde uyumaları sakıncalı diye biliyorum. :(