Yüz Üstü Uyku

64 görüntüleme
İ

İkoodd

16 Nisan 2026 02:02
Bebeğim 5 ay 4 günlük ne zaman yatırsam yüz üstü dönüp uyumaya devam ediyor bazen yüzünü gömüyor tek burun deliğinden nefes alıyor, uyumasına izin vemiyorum çeviriyorum ama en sonunda dediği oluyor 🥲 şimdi de yüz üstü uyuyor ben uyuyamıyorum korkudan bebek dönmeyi biliyorsa karışmayın diyorlar ama içim hiç rahat değil
N

Nazlıcan

16 Nisan 2026 04:22
Benim bebeğim 2 ay 20 günlük, gaz probleminden dolayı sadece yüzüstü uyuyabiliyor 20 günlükten beri öyle uyutuyorum önce koynumda uyuyordu elim gözüm sürekli üzerinde oluyordu. Doktorumuz kafasını kontrol ediyorsa bırakabilirsin öyle rahat ediyorsa öyle uyusun dedi. Park yatağına uygun sertlikte yatak aldım kafasını gömebilme ihtimalini azalttım öyle uyuyoruz ☺️ Kendi dönen bebeklere karışılmaması gerektiğini duymuştum ☺️
Merve

Merve

16 Nisan 2026 09:53
Aden de öyleydi bende düzektiyorum ama korkma dönmeye başladıysa nefessiz bırakmaz kendini ama düzelt boşver 😂
İ

İkoodd

16 Nisan 2026 12:52

Nazlıcan

Benim bebeğim 2 ay 20 günlük, gaz probleminden dolayı sadece yüzüstü uyuyabiliyor 20 günlükten beri öyle uyutuyorum önce koynumda uyuyordu elim gözüm sürekli üzerinde oluyordu. Doktorumuz kafasını kontrol ediyorsa bırakabilirsin öyle rahat ediyorsa öyle uyusun dedi. Park yatağına uygun sertlikte yatak aldım kafasını gömebilme ihtimalini azalttım öyle uyuyoruz ☺️ Kendi dönen bebeklere karışılmaması gerektiğini duymuştum ☺️

Evet ama korkuyorum işte anne yüreği🥲🥲🥲
İ

İkoodd

16 Nisan 2026 12:52

Merve

Aden de öyleydi bende düzektiyorum ama korkma dönmeye başladıysa nefessiz bırakmaz kendini ama düzelt boşver 😂

Merve bu o kadar inat ki çeviriyorum anında dönüyor kime çekti acaba 🤪😂
Merve

Merve

16 Nisan 2026 12:56

İkoodd

Merve bu o kadar inat ki çeviriyorum anında dönüyor kime çekti acaba 🤪😂

Hahahaahah bilmem ki acaba kime 😂😂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir